Connect with us

Hír

Mahomes tulajdonos szeretne lenni, ha abbahagyja a focit

Patrick Mahomes már elkezdte a befektetéseit a foci utáni életre, hiszen van már tulajdonrésze a Kansas City Royals (MLB, tehát baseball), a Sporting Kansas City (MLS, labdarúgás), a Kansas City Current (NWSL, női labdarúgás) és legfrissebben az Alpine (Forma 1) csapataiban, azonban a jövőre nézve egy még nagyobb célt tűzött ki maga elé: addig nem akarja abbahagyni ezt a befektetősdit, amíg NFL-csapat tulajdonosa nem lesz!

“Ha odáig eljutok, akkor lehet megelégszek a dolgokkal. De elég nehéz az út odáig. Tom Brady is ezzel próbálkozik most és én is ide szeretnék eljutni. Imádom ezt a sportot, szeretnék visszaadni neki, ha befejeztem a pályafutásom. Nyilván Chiefs-szurkoló maradok, de ugyanakkor szeretném megtartani az életemben a versenyszellemet, ami mindig is megvolt bennem.”

– mondta Mahomes az ESPN-nek.

Az irányító elmondta, hogy mindig nyitva tartja a szemét, milyen lehetőséget jönnek szembe csapatok tulajdonlása kapcsán. Amíg játszik, addig nyilván nem lehet kisebbségi tulajdonosa sem egy NFL-csapatnak – erre egyébként nyáron hoztak szabályt a tulajok, miután állítólag Aaron Rodgers is szeretett volna tulajdonrészt a Jetsből és olyan pletykák is voltak, hogy az 1/1 legnagyobb várományosa, Caleb Williams is gondolkodott ilyesmiben –, de más sportágakba még befektethet, hogy növelje a portfólióját és a vagyonát, mielőtt belevág az NFL-bizniszbe pályafutása lezárultával.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group