Connect with us

Hír

Josh McDaniels: Marcus Peters szabálytalan volt, de ez volt a jó döntés

A Raiders nagy nehezen legyőzte a Packerst hétfő este egy rendkívül sok hibával tarkított mérkőzésen. Az egyik saját résztől elkövetett hiba viszont nagyon jól jött a Las Vegas-i csapatnak, sőt jó eséllyel annak köszönhetően nyerték meg a találkozót.

10-10-es állásnál a Packers támadhatott a harmadik negyedben. A drive jól alakult, Christian Watson pedig nagyon közel került ahhoz, hogy TD-t szerezzen, de az utolsó pillanatban Marcus Peters csinált rajta egy teljesen egyértelmű és szabálytalan horse-collar tackle-t. Jött is a büntetés, a Green Bay a Raiders 3 yardosáról támadhatott, de három sikertelen kísérlet után Matt LaFleur inkább a mezőnygólt rúgatott 13-10-re módosítva az állást.

“Beszéltem Marcusszal és elmondtam neki, hogy jól döntött. Az első negyedben a pálya közepén nem akarsz horse-collar tackle-t látni, de abban a szituációban ez egy igazán okos játék volt a részéről. Inkább szabálytalankodjon valaki és adjon esélyt a védelemnek a javításra, minthogy ne szabálytalankodjon és TD legyen a vége”

– mondta a meccs után Josh McDaniels.

A mérkőzést végül a Las Vegas nyerte meg 13-17-re, miután Jordan Love az ellenfél 35 yardosánál eladta a labdát 44 másodperccel a meccs vége előtt (17-17-es állásnál értelemszerűen egy mezőnygól is elég lett volna a győzelemhez). Ha nincs az a szabálytalanság Peterstől, akkor valószínűleg a Packers jön ki győztesen a párharcból.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group