Connect with us

Hír

Marcus Davenportra és David Montgomeryre is több hét kihagyás vár

A Vikings és a Lions is nyert az előző fordulóban, de mindkét csapatnak komoly véráldozattal járt a siker. Előbbi a pass rusher Marcus Davenportot, utóbbi pedig a futó David Montgomeryt veszítette el hosszabb időre, írja Ian Rapoport.

Az idén egy évre 13 millió dollárért igazolt Davenportnak a bokája sérült meg és jó eséllyel IR-en fogja végezni, ami minimum négy hét kihagyást jelent. A karrierjét ismerve ez nem meglepő, soha nem játszott még végig egy szezont. A kiesése kellemetlen, de nem olyan nagy érvágás: idén mindössze négy meccsen tudott pályára lépni, ezeken pedig hét nyomásgyakorlása volt két sack-kel kiegészítve.

Ami Montgomeryt illeti, neki a bordái sérültek meg. A helyzet nem súlyos, kis szerencsével az IR-t elkerülheti, de a héten szinte biztosan nem fog tudni pályára lépni a Ravens ellen. A kiesése komoly probléma, a Lions futójátéka eddig csak vele működött igazán, ráadásul az első körös újonc Jahmyr Gibbs sem száz százalékos. Könnyen lehet, hogy Craig Reynoldsnak és Devine Ozigbónak kell majd csodát tennie a hetedik fordulóban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!