Connect with us

Hír

Micah Parsons szeretne ott lenni az Olimpián az amerikai flag foci csapatban

A 2028-as Los Angeles-i Olimpián már a flag foci is ott lesz a sportágak közt, ami nem csak a szurkolók, de a jelek szerint az NFL-játékosok érdeklődését is felkeltette. Többek közt Rob Gronkowskinak és Tyreek Hillnek is piszkálja a fantáziáját a dolog, de a Cowboys pass rushere, Micah Parsons is szeretne ott lenni az ötkarikás játékokon.

A The Edge podcastben beszélt arról, hogy össze akar rakni egy sztár válogatottat, és ő mindenképp szeretne szerepelni a csapatban. Azt mondta, hogy atlétikában vagy bármi másban ugyebár nincs esélye elindulni, de azért flag focizni tud. Viccelődve hozzátette, hogy a támadósorban szeretne játszani. Szívesen vinné magával az Olimpiára Hillt, Justin Jeffersont, Ja’Marr Chase-t és CeeDee Lambet is – elég jó kis elkapósor állna össze velük, az biztos. Parsons célja, hogy mindenkin úgy gázoljanak végig, mint más sportágakban.

Érdekes kérdés, hogy hogyan tervez majd az USA ezzel a sporttal, elvisznek-e profi NFL-játékosokat, vagy inkább erre szakosodott sportolókkal állnak ki.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group