Connect with us

Hír

Frank Reich visszaveszi a playhívásokat a Panthersnél

A Panthers támadósora katasztrófa idén, EPA alapon csak a Patriots, a Jets és a Giants rosszabb, sikerességi rátában pedig csak a két New York-i gárda. A csapat próbálkozott azzal, hogy Frank Reich átadta a játékhívásokat a támadókoordinátor Thomas Brownnak, azonban most a főedző úgy döntött, mégis visszaveszi ezeket és a Cowboys ellen ő hívja majd a playeket Bryce Young és az offense számára.

Reich október közepén adta át a játékhívásokat Brownnak, meg is nyerték az első meccsüket a Texans ellen (mindössze 15 pontot szerezve), utána viszont két vereség jött gyenge teljesítményekkel. Nem valószínű, hogy épp a Cowboys ellen sikerülne javulni, és egyébként sem sok esély van arra, hogy az újabb váltás majd hatalmas fejlődést hoz az eddigiekhez képest, kissé elkeseredett szaga van ennek a lépésnek.

Az elkeseredettség persze nem alaptalan, hiszen jóval magasabbak voltak az elvárások a Panthers számára, és Reich vélhetően érzi a tulajdonosi nyomást is, hogy akár az állását is elvesztheti, ha így folytatódik tovább a szezon.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group