Connect with us

Hír

Mac Jones elvesztette az öltözőt, harmadik számú QB is lehet jövő hétre

A Patriots Frankfurtban a Colts elleni meccs végén leültette Mac Jonest a padra, az egész éves gyenge teljesítmény után pedig jogosan vetődött fel a kérdés, hogy vajon ő kezd-e majd jövő héten a Giants ellen. Egyelőre sem Jones, sem Bill Belichick nem tudott vagy nem akart erre válaszolni, azonban egyre negatívabb hangok érkeznek New Englandből az irányító kapcsán.

Andrew Callahan (Boston Herald) arról számolt be, hogy a Patriots öltözőjének nagyjából 80 százaléka elvesztette a bizalmát Jones irányába, a játékosok nagy részének elege van a harmadéves irányítóból. A hitvesztés a labda mindkét oldalán megfigyelhető, és úgy látják a társak, hogy a legnagyobb hibái kioltják a többiek erőfeszítéseit.

Ezek alapján nagyon úgy tűnik, hogy nincs visszaút a 25 éves QB számára, ami persze kívülről is sejthető volt már. Mindeközben Tom E. Curran arról számolt be, hogy szinte biztosan leültetik Jonest a következő meccs előtt és könnyen lehet, hogy harmadik számú irányítóvá fokozzák le. Ha így lesz, akkor Bailey Zappe és Will Grier küzdhet meg egymással a kezdőért.

További érdekesség, hogy Rob Gronkowski szerint Jonesnak kérnie kellene a kivágását, hogy újrakezdhesse valahol máshol, például a Brownsban, ahol Watson sérülése miatt üresedés van.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group