Connect with us

Hír

Rossz magaviselet miatt a Patriots kivágta másodéves cornerbackjét

A Patriots Frankfurtban is kikapott, így jelenleg 2-8-as mérleggel a képzeletbeli draftsorrend harmadik helyén áll. Bőven vannak gondok, kezdve az irányítókérdéssel, azonban most nem ezen a poszton, hanem a cornerbackeknél szánta el magát váltásra Bill Belichick. A másodéves Jack Jonest ugyanis lapátra tették, amint hazaértek Bostonba.

A negyedik körös Jones újoncként kiváló teljesítménnyel mutatkozott be, azonban azt már a draftolásakor is tudni lehetett, hogy pályán kívüli gondok akadnak vele (sokan le is vették a boardjukról emiatt). Idén például fegyvert próbált felvinni egy repülőre, amiért le is tartóztatták. De nem csak ilyen téren voltak vele problémák, a motivációjával és a hozzáállásával is elégedetlenek voltak New Englandben.

Korábban kapott már csapaton belüli eltiltást és le is ültették fegyelmezési okokból a padra, szóval több figyelmeztetést is kapott már, ennek ellenére nem javult a hozzáállása Németországban sem, így a csapat elért arra a pontra, hogy nem tolerálja ezt tovább, főleg hogy a pályán nyújtott játéka is visszaesett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group