Connect with us

Hír

Bill Belichick: Csak egy olyan újoncot láttam, aki azonnal kész volt az NFL-re

Bill Belichick hosszú pályafutása alatt nem egy legendával dolgozott már együtt, sokukból ő maga hozta ki a legjobbat. A Pat McAfee Show-ban meg is kérdezték tőle, hogy hány újoncnál látta azt, hogy azonnal kész a profi ligára és képes különbséget jelenteni. Mint kiderült, mindössze egynél.

Lawrence Taylor – A kokós, Cowboys fan Giants legenda

“Csak egy olyan újonccal találkoztam, aki úgy érkezett meg az első napon, hogy azonnal jobbá tette a csapatot. Őt Lawrence Taylornak hívták. Azonnal ő volt a legjobb játékos a pályán, ami nem gyakran fordul elő egy újoncnál. Vegyük csak Tom Bradyt, aki újoncként nem is játszott és még csak meg sem tudtad ítélni, mert szó szerint nem mutatott semmit. És ne felejtsük, hogy minden idők legjobbjáról beszélünk”

– mondta Belichick.

Az öreg mester a Giants linebacker edzője volt, amikor Taylor az 1/2-es cetlivel a csapathoz került 1981-ben. Élete első előszezonmeccsén két sacket szerzett, az újonc idénye végén pedig nemcsak az év újonc védője lett, de a legjobb védőnek is őt választották. Alighanem igaz, hogy ő tényleg egyedi eset volt.

Click to comment

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!