Connect with us

Hír

Fitzgerald szerint Boldin egyértelmű HoF kaliber

A hetekben visszavonult Anquan Boldin az elmúlt évtized egyik legjobb elkapója volt. Nem feltétlenül a legproduktívabb vagy a leghíresebb, talán még csak nem is a legjobb képességű, de egyértelműen a legnagyobbak egyike. Hamarosan egy kiváló portréval emlékezünk meg munkásságáról, de helyettünk egykori csapattársa, a szintén kiváló elkapó, Larry Fitzgerald beszélt most róla.

 

 

Szerintem Hal of Famer lesz. Mindenhol, ahol csak járt a legjobb elkapó volt a csapatban. Mindig a helyes, követendő utat mutatta nekünk. A legjobb módon csinálta, amit tett. Azt kívánom bárcsak tovább játszhattunk volna együtt és nyertünk volna egy bajnokságot. Hihetetlen Hall of Famer karrierje volt.

 

Fitzgerald nem a nagyotmondásairól vagy a túlzásairól híres. Lehet adni a szavára és mint az egyik legjobb elkapó a ligában, meg tudja ítélni, hogy Boldin mennyire is volt jó játékos. A hamarosan érkező portréban majd részletesen is érintjük Boldin statisztikáit, de addig is álljon itt pár ízelítő gyanánt. Boldin a liga történetének 14. legtöbb yardját gyűjtötte, 9. az elkapások számában és 23. touchdown elkapásokban. Nagyon beszédes számok ezek. A jövő és jelen generációja sokat tanulhatna tőle.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group