Connect with us

Hír

Nem jár eltiltás a Seahawks játékosoknak, a Jaguars szurkolóknak viszont igen

Az NFL már felül is vizsgálta a Seahawks-Jaguars meccsen kialakult csetepatét és úgy döntöttek, nem jár eltiltás sem Sheldon Richardsonnak, sem Quinton Jeffersonnak, sem pedig Michael Bennettnek. A Seahawks-szurkolók így kicsit nyugodtabban aludhatnak a Rams elleni sorsdöntő rangadó előtt.

 

 

Eltiltás helyett minden valószínűséggel pénzbüntetésre számíthatnak a játékosok, de meglepő az NFL döntése, főleg a múlt heti JuJu és Gronk eltiltások fényében, hiszen Michael Bennett megmozdulása – ahogy térdelésnél a center Brandon Linder térdét támadta, majd a játék után is még összeakaszkodtak – egyértelműen nem futballpályára volt való.

 

Mindeközben a Jaguarsnál úgy tűnik, sikerül azonosítani azt a 4 embert, akik bedobáltak poharakat a pályára a Jefferson felé, aki utána megpróbált kimászni hozzájuk a nézőtérre. Az azonosításuk folyamatban van, szemtanúkra és a biztonsági kamerák felvételeire hagyatkoznak. Ha bérletes szurkolók a tettesek, akkor ezt azonnal elveszik tőlük, ha pedig nem, akkor örökre ki lesznek tiltva az EverBank Stadiumból és többé nem vehetnek jegyet sem.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group