Connect with us

Hír

Kinyírjuk Osweilert

A héten ünnepélyes keretek közt Brock Osweiler újra a Mile High Stadium gyepén játszhat – ellenfélként. Egykori csapattársai pedig nem felejtik el a tavasszal hozott döntését, és megkezdődött a szokásos üzengetés.

 

brandon-marshall

 

Brandon Marshall szezonja eddig leginkább a Kaepernickhez csatlakozó akciójáról volt hangos, miszerint ő is féltérden hallgatja végig az amerikai himnuszt. Most ismét csak egy pályán kívüli akciója miatt került rivaldafénybe, mégpedig azért, mert “tárt karokkal” fogadja majd Brock Osweilert a hétfő esti rangadón.

 

“Nem neheztelek Brock (Osweiler) felé, örülök, hogy megfizették a szolgálatait. De a verseny az verseny, hétfőn ki akarjuk nyírni őt. Elemeztük a játékát, és a tavalyi alapján is vannak ismereteink. Szereti sokáig magánál tartani a labdát, ez pedig remek lehetőséget szolgál nekünk arra, hogy végig nyomás alatt tartsuk a zsebben. Nézzenek rá a támadósorukra, szerintem ez a matchup nekünk kedvez, csak ennyit tennék hozzá.” – nyilatkozta a TheDenverChannel.com weboldalnak.

 

Osweiler eligazolása bombaként robbant az FA piac nyitásakor, hiszen mindenki arra számított, hogy marad Denverben, és immáron végleg átveszi a csapat irányítását. A Houston Texans azonban hajlandó volt olyan összeggel terhelni a bankszámláját, ami a Broncosnak eszében sem volt, így elváltak útjaik. Most viszont az utak összeértek, pikáns kis találkozónak nézünk elébe.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!