Connect with us

Hír

Nem biztos Winston játéka

Korábban írtunk róla, hogy Winston sérülésével kapcsolatban még várják a másodvéleményeket a Buccaneers csapatánál, így korai állást foglalni a heti játékával kapcsolatban. Azóta többször megnézték Winston vállát, de továbbra sem egyértelmű a történet. A csütörtöki edzés után pedig mindenki elbizonytalanodott, ki fog kezdeni.

 

 

Történt ugyanis, hogy a Buccaneers edzésén Winston mindössze pár dobást hajtott végre és nem igazán erőltette a gyakorlatokat az edző stáb. Ezek a jelek arra mutatnak, hogy Ryan Fitzpatrick lehet a kezdő a héten, Winston pedig egyelőre pihen. Ennek azonban ellent mond a játékos saját nyilatkozata.

 

A legnagyobb kérdés a vállam. Nem igazán a passzolás nehézségeiről van szó, szimplán a fájdalom. Ez egy hosszú szezon lesz, ezért kell meggondolni. Ennek ellenére készen állok a játékra.

 

Ha Winston mégse öltözik be a Bills ellen, akkor ez lesz az első mérkőzés amit a kezdetétől fogva kihagy, amióta az NFl-be került. Nélküle pedig már egyáltalán nem a Buccaneers a mérkőzés esélyese.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!