Connect with us

Hír

A Chiefs igazolta le Kelvin Benjamint

Kelvin Benjamint a Bills kivágta, majd nem kellett senkinek waiveren – érthető módon, senki nem akarta a jövő évi ötödik éves opcióját kifizetni, vagy megkockáztatni -, majd ellátogatott Kansas Citybe, ahol a Chiefs le is igazolta. A szerződés csak erre az idényre szól, szóval márciusban szabadügynök lesz.

 

 

A Chiefsnél Benjamin csatlakozik (többek közt) a Tyreek Hill, Sammy Watkins, Chris Conley trióhoz az elkapók között, miközben egyébként a Buffalóban szintén korábban megforduló Watkins sérüléssel bajlódik. Persze az nagy kérdés, mennyit tud hozzátenni Benjamin a liga egyik legjobb támadósorához. Az ő legnagyobb erényének az kellene, hogy legyen, hogy az 50/50 labdákat lehúzza, de valójában nagyon rossz százalékkal szerzi meg az ilyen passzokat. Mondjuk ha valahol, akkor a Chiefsben van esély rá, hogy tudják majd valamire használni.

 

Benjamint ugyebár a Panthers adta el a tavalyi trade határidőnél a Billsnek egy harmadik- és egy hetedik körös pickért cserébe – az a csere a carolinaiaknak parádésan sikerült így utólag. Idén mindössze 23 elkapása van 354 yardért, pedig sokakkal nem kellett megküzdenie a Billsben a kezdőért és a targetekért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!