Connect with us

Hír

Chris Thompson: Tudjuk, hogy Alex nem lesz velünk pályán a szezonban, és lehet később sem

Bár a Redskins és legfőképp Alex Smith reménykedik abban, hogy a sérülése csak kis ideig hátráltatja majd, csapattársai tisztában vannak azzal, hogy irányítójuk 2019-ben nem fog pályára lépni. És lehet azután sem…

 

 

A tavaly igazolt irányító súlyos lábtörést szenvedett, ami miatt karrierje folytatása is kérdésessé vált. Számos műtéten van túl, ráadásul még a sebe is elfertőződött a kórházban, így az is megnyújtotta a rehabilitációs időt. Január óta már otthon lábadozik, és próbál előre tekinteni a karrierjében. Csapattársa, Chris Thompson ugyanakkor nem tud ennyire derűlátó lenni a helyzetét tekintve.

 

Amikor beszélgettem vele, folyamatosan csak pozitívan állt az előtte álló időszakhoz, és az idei visszatérésére gondol egyfolytában. Mi ugyanakkor tisztában vagyunk azzal, hogy a látottak után ez nem valószínű, hogy megröténik, de lehet később sem. Ugyanakkor ő egy kemény srác, ha tényleg úgy dönt, hogy a sérülése után terhelni akarja a lábát, akkor mindent meg fog tenni a visszatérése érdekében.

– mondta Thompson.

 

Bár Smith helyzete sajnálatos, a Redskinsnek hamarosan lépnie kell valamit a folytatást illetően. Jelenleg csak Colt McCoy az egyetlen irányító a rosteren, aki szintén sérülés miatt fejezte be a szezont az alapszakasz vége előtt. Noha megvannak a kételyek vele kapcsolatban, Thompson róla is elmondta a véleményét.

 

Colts készen áll, ebben biztos vagyok. Felépült sérüléséből, és ha úgy adódik, akkor készen áll irányítani a támadósort.

 

Mivel egy irányítóval nem tanácsos megkezdeni a szezont, ezért minden bizonnyal fog még QB érkezni a fővárosba a szabadügynök-piacról vagy a draftról. A kérdés csak az, hogy ki, és vajon a kezdőbe, vagy a kispadra?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!