About the author

36 Comments

 1. 1

  Tibor Cseh

  Nekem óriási kedvencem volt.Aztán szép lassan kiábrándultam belőle.1.,A Redskins elleni meccsen aJosh Norman-nel szembeni viselkedése.2.,A Packers elleni wildcard meccs előtti odaadó felkészülése,aztán a dropjai.3.,A kutyahugyozásos td ünneplése.4.,A gyerekes hisztijei,ha Manning merészelt nem neki passzolni.És még sok más apró dolog.Nekem nem fog hiányozni és a csapat is jobb lesz nélküle.

 2. 2

  Bélabá a csótány

  “és a csapat is jobb lesz nélküle”
  :”D
  Bezzeg ha csak nőket vert volna,meg gyerekek kezét tördelte volna el, akkor most oda meg vissza lenne érte a giants FO….

 3. 3

  sgtGiggsy

  Tényleg szükséges emlékeztetnem, hogy Manning utolsó két Beckham nélküli évének (egy teljes szezon, meg egy, mikor Beckham csak pár meccsen játszott) statisztikái:
  75-ös passer rating, 40 interception a 37 TD ellenében, 59,6%-os passzpontosság, 6,5 yardos kísérletenkénti átlaggal? Beckhammel is átlag alatti a faszi, de nélküle konkrétan a liga legvégén kullog, és javíts ki, ha tévednék, de nem rémlik, hogy érkezett volna másik top-3 WR Beckham pótlására. Vagy akár csak egy top-50-es.

 4. 4

  Nagir

  A Giantsben soha nem szerették az exhibicionistákat, még ha az a legnagyobb tehetség, akkor sem!

 5. 7

  Tibor Cseh

  Nem nagyon szoktak ilyen játékosok lenni a Giantsban csótány úr.

 6. 8

  Tibor Cseh

  Nem kellett volna.Átlag alatti irányítók nem szoktak SB MVP-k lenni.

 7. 9

  sgtGiggsy

  De, mint a példa mutatja. Amúgy folyton a két SB-lal jöttök Eli kapcsán. Gyakorlatilag 200 meccs feletti karrier bizonyítja, hogy egy hulladék, de volt egy jó PO-ja, meg egy másik PO, ahol a SB-ban a Giants D megállította a megállíthatatlan Patset, és csak ezt a kettőt szajkózzátok. Gyakorlatilag több, mint 200 meccsel a háta mögött MINDENBEN a liga alsó felébe (leginkább harmadába) tartozik a legalább 80 meccsen kezdő irányítók közt (kivéve a totals statisztikák, ami pont nem jelent semmit), de volt öt jó PO meccse, életében és mindjárt elit, ugye?

 8. 10

  Nagir

  Csak a PO statjait nézd és rájössz miben igazán jó…

 9. 11

  AwesomeOne

  Statjait nézve a tavalyi volt Eli egyik legjobb éve, szóval nem igazán relevánsak ezek az OBJ-vel vs. OBJ nélküli adatok.

 10. 12

  Tibor Cseh

  Attól lefagy a szoftver.

 11. 13

  Nagir

  Erre találták ki a hexadecimális számrendszert! ;)

 12. 14

  sgtGiggsy

  Két dolog.
  1. Tavaly volt OBJ, szóval de, nagyon is releváns az, hogy mit tud OBJ-vel a pályán, és nélküle Eli. Mondtam, ott vannak az utolsó két OBJ nélküli év statisztikái, hogy igazolják, mire megy Eli a liga egyik legjobb elkapója nélkül. Röviden szólva: semmire.
  2. A tavalyi éve sem volt valami marha nagy szám. Passzpontosság 17. hely, TD szám 17. hely, TD% 25. hely, kísérletenkénti yard 16. hely, yard/meccs 14. hely, passer rating 21. hely, passzolt TD-k száma úgy 19., hogy csupán 2-en dobtak nála kevesebbet a 16 meccset végigjátszó irányítók közül. Szóval már megbocsáss, de ha valaki élete egyik legjobb évével is csak a liga második felére jó, az nem egy elit játékos.

 13. 15

  sgtGiggsy

  Jó, csak a PO statjait nézem. 6-szor járt a PO-ban, ebből 4 alkalommal az első meccs után véget is ért neki a szezon. Ezen a 4 meccsen a teljesítménye: 3 TD, 7 interception, 54%-os passzpontosság, 742 yard (az egy észveszejtő 185 yard/meccs), és 57,2-es passer rating.
  Szóval még mindig ott tartunk, hogy egy világ életében hulladék QB-nak volt két jó PO-ja (és abból is az egyik elfogadható volt, nem sztárszint) amiről azóta sem tudtok leszállni. Ismered azt a mondást, hogy vaktyúk is talál szemet? Na az volt az a két PO Elinak. Légyszi áruld már el, hogy ha tényleg annyira clutch lenne, akkor a maradék 4 PO-ban, mikor egyáltalán bejutott, miért volt ekkora hulladék? Ha ezt nem magyarázod meg nekem valahogy, inkább ne is válaszolj, jó?

 14. 16

  Nagir

  Persze, mondjak még!!??
  Ne keverd a szezont a fazonnal… ;)

 15. 17

  Nagir

  De válaszolok, mert úgy látom az boldoggá tesz, a rá adott válaszaid meg Engem! :D
  Sikerült a 4 vesztes meccséből kimatekoznod, hogy bottom 5 QB, cseles… :) :) :)
  A két SB győzelem alkalmával igen is előjött Belőle a Vezér. Nem mondtam, hogy elit, sőt nincs a legjobbak között a fasorban sem, de amit elért a csapattal és a csapat Vele, azt már ne vegyük el Tőle meg a szurkolóktól! Azok sem akik a végtelenségig fikázzák, csak hogy bebizonyítsák mennyire szar.
  További jó szurkolás…

 16. 18

  sgtGiggsy

  Nem a 4 vesztes meccséből hoztam ki, hogy egy bottom 5 QB. Konkrétan a legalább 80 meccsen kezdő aktív QB-k közül MINDEN statisztikában a liga alsó felébe tartozik, pontosság, passer rating, int% tekintetében konkrétan az utolsó 5-be, és semmiben sincs ott az első 10 közt. Nem ÉN vagyok aki 4 vesztes meccs alapján hozza ki, hogy szar, hanem ti vagytok, akik 2 jobban sikerült PO miatt magasztaljátok, totálisan figyelmen kívül hagyva, hogy azokon kívül sehol nem volt soha életében.

 17. 19

  Fanyul23

  Azokra a nevetséges statisztikákra amivel untatsz itt minket(azért untatsz mert azokat emeled ki amik a véleményedet támasztják alá, annak ellenére hogy SENKI nem írta hogy elit irányító, maximum azt, hogy amit elért az minimum megsüvegelendő, nem csak a 2 gyűrű de mint EMBER is), 20-30-50 év múlva SENKi de tényleg SENKI nem fog emlékezni, ellenben két gyűrűre és két MVP címre igen + minden idők egyik legnagyobb SB játéra szintén.
  Sok sikert a további deheroizáláshoz!

 18. 20

  Andras Daroczy

  Említetted hogy mint ember is megsüvegelendő, ajánlom figylemedbe hogy mutattak róla egy közeli képet , amikor a vip páholyban ült a bátyja superbowlján.Az arcát érdemes megnézned, mikor nyernek, tömény undor és irigység volt az arcán.Ennyit az emberi oldaláról.

  Én sem tartom jó irányítónak, de hát Flacco is nyert sb-t :-)

 19. 21

  Fanyul23

  Egy pár másodpercnyi TV-s snitt nem mond semmit. Fogalmunk se lehet mit gondolt, még az is lehet hogy adott pillanatban irígy volt, urambocsá’.
  Ez nem negligálja a teljesen botrány mentes pályafutását, az év embere díjat (tudod a mezén ott virít mostmár mindig) vagy azt ahogyan kezelte hogy a történelmi keződ sorozatát egy ostoba hülye szétbassza és leültetik 1 meccsre, kevés embert tudnék mondani aki annyira úriemberként viselte volna ezt mint ő.
  Szóval ez így ebben a formában nekem nem bizonyító erejű hogy szar ember lenne.

 20. 22

  sgtGiggsy

  Egy: akárhányszor feljön Eli, Giants szurkolók az egekig magasztalják, meg HoF-ezik. Most itt épp senki nem tette meg, bár a két SB MVP címet csak sikerült felhozni, miközben az egyik az színtisztán a D-nek volt köszönhető. Konkrétan egy TD-vel kevesebbet szerezett az offense, mint amennyi a Pats azévi legkevesebb pontja volt, magyarán ha a D nem tartja a Patset messze a tőlük elvárt MINIMÁLIS pontszám alatt, akkor sima Pats győzelem lett volna a vége. Minden idők egyik legnagyobb SB játéka meg egy kétségbeesetten, két védő közé behajított labda volt, ami százból 99 alkalommal vagy interception, vagy incomplete. Igen, a sacktől szépen menekült meg, de a passz sikeressége nem kifejezetten rajta múlt. Mondom, vaktyúk is talál szemet effektus.
  Kettő: egy rakás jó ember van, de azt hittem itt a játéktudásról beszélünk.
  Három: Mutass akár csak egy statisztikát, ami nem azt támasztja alá, hogy Eli egy átlagon aluli kezdőirányító, és nem untatlak tovább az “én statisztikáimmal”. Ha Eli felmerül, folyton a totals statisztikákat citálják a Giants drukkerek, meg azt a két SB-t, de arról mélyen megy a kussolás, hogy a két SB az a kivétel volt a karrierjében, azon kívül kizárólag visszafogta a Giantset (mondjuk ezért köszi neki)

 21. 23

  Fanyul23

  Érzek némi önellentmondást:
  “Három: Mutass akár csak egy statisztikát, ami nem azt támasztja alá, hogy Eli egy átlagon aluli kezdőirányító, és nem untatlak tovább az “én statisztikáimmal”. Ha Eli felmerül, folyton a totals statisztikákat citálják a Giants drukkerek, meg azt a két SB-t, de arról mélyen megy a kussolás, hogy a két SB az a kivétel volt a karrierjében, azon kívül kizárólag visszafogta a Giantset (mondjuk ezért köszi neki)”
  Akkor vedd úgy hogy idecitáltam a total statokat és haladjunk tovább.
  Vagy csak olvass utána például Terry Bradshaw-nak (HoF) milyen statokkal lett legenda. Pl ahhoz képest Eli-nak 7 szezonban volt 4000+ passzolt yard, akkor Eli jobb?
  Fölösleges ezeket idecitálni, az NFL periódikusan változik, más-más statisztikai mutatók jók különböző korszakokban, egy dolog nem változik soha, az meg a W és a megnyert bajnokságok. Minden más mese habbal.

 22. 24

  sgtGiggsy

  Mégis hol van az önellentmondás? A totals statisztika miatt? Már bocs, de az kizárólag azt jelenti, hogy valakinek hosszú karrierje van. Több meccs egyenlő jobb totals számok. A tudást az egy meccsre levezetett statisztikák mutatják.

  Terry Bradshaw felhozását meg végképp nem értem. Te magad is írtad, hogy más statisztikai mutatók jók különböző korszakokban. Én nem régi legendákhoz mértem Elit, hanem a saját kortársaihoz, és köztük áll mindenben legalább a mezőny második felében, de inkább az utolsó harmadban. És mondhatod ugyan, hogy a statisztika nem minden, na de ha valaki mindenben a mezőny végén van, az azért árulkodó.
  Amúgy ha már a 4000+ yardos szezonok száma felmerült… Eli ebben a karrierje ideje alatt a 6. helyen áll, és mögötte kizárólag olyanok vannak, akik nála kevesebb teljes szezont játszottak. Mondjuk az előtte álló öt is…
  Tessék, itt egy lista az Eli karrierje alatt legalább 80 meccsen kezdő irányítókról:
  https://www.pro-football-reference.com/play-index/psl_finder.cgi?request=1&match=combined&year_min=2004&year_max=2018&season_start=1&season_end=-1&pos%5B%5D=qb&draft_year_min=1936&draft_year_max=2018&draft_slot_min=1&draft_slot_max=500&draft_pick_in_round=pick_overall&conference=any&draft_pos%5B%5D=qb&draft_pos%5B%5D=rb&draft_pos%5B%5D=wr&draft_pos%5B%5D=te&draft_pos%5B%5D=e&draft_pos%5B%5D=t&draft_pos%5B%5D=g&draft_pos%5B%5D=c&draft_pos%5B%5D=ol&draft_pos%5B%5D=dt&draft_pos%5B%5D=de&draft_pos%5B%5D=dl&draft_pos%5B%5D=ilb&draft_pos%5B%5D=olb&draft_pos%5B%5D=lb&draft_pos%5B%5D=cb&draft_pos%5B%5D=s&draft_pos%5B%5D=db&draft_pos%5B%5D=k&draft_pos%5B%5D=p&c1stat=gs&c1comp=gt&c1val=80&c5val=1.0&order_by=pass_td

 23. 25

  Fanyul23

  Ertem. Tehat a statokat csak akkor nezzuk ha nem tul hosszu valakinel a karrierje.
  Azt azert eszrevetted hogy senki nem mondta hogy Eli elit iranyito? Nem ertem miert hozol ujabb es ujabb statokat, bizonyitani hogy nem elit?
  De hogy erdemben is valaszoljak, en arra gondoltam ramutatni, hogy tortenelmi tavlatban az altalad idecitalt adatok nem relevansak, mert az emberek csak a nagy gyozelmekre, sikerekre emlekeznek. Se tobbet se kevesebbet nem allitottam.

 24. 26

  sgtGiggsy

  Na az meg honnan a túróból jött, hogy csak akkor nézzük a statokat, ha nem túl hosszú valakinek a karrierje? Én azt mondtam, hogy a meccsekre lebontott statisztikák számítanak, abba semmilyen szinten nem játszik bele a karrierhossz le(illetve de, azért hoztam a 80 kezdőként lejátszott statisztikát, mert a 80 meccs már mérvadó merítés)
  És azt itt most szó szerint nem jelentette ki senki, hogy Eli elit irányító, ellenben arról magyaráztok, hogy nem átlag alatti, holott MINDEN azt mutatja, hogy az. Az megvan, hogy Blake Bortlest úgy tették ki a csapatból, hogy nagyságrendileg semmivel sem rosszabb, mint Eli volt karrierje azonos szakaszában?
  És az igaz, hogy az emberek hajlamosak a nagy győzelmekre emlékezni, de Elira a Giants szurkolók kivételével mindenki egy kifejezetten gyenge irányítóként gondol, aki abszolút érdemtelenül jutott oda, ahol van. Szóval az esetében a kisebbségnek jutnak a bajnoki címek az eszébe, a többség fejében a szerencsétlenkedései élnek élénkebben. Ugyanis utóbbiból volt rengeteg, míg győztes pillanata kettő volt összesen, ami egy ilyen hosszú karrier esetében semmi. Nem a két bajnoki cím, hanem az, hogy azon kívül nem voltak momentumai a karrierje során. De most komolyan, ha csak egy pillanatra eltekintesz a két bajnoki címtől (amiből mondom, az egyik a D érdeme volt, nem az övé) akkor mi jót tudnál mondani a játékáról? Értem én, hogy a hála a bajnoki címekért kitarthat egy ideig, de az ég szerelmére, egy agyonfizetett irányítóról beszélünk, aki a 15 éves karrierjéből, alsó hangon is 10 éven keresztül kerékkötője volt a csapatának! Konkrétan franchise QB fizetésért hoz backup QB teljesítményt már évek óta. De mondom, én csak örülök, amíg a Giantsnél van.

 25. 27

  Nagir

  Eli világ életében hülyébbnél hülyébb pofákat vágott. Örömében, bánatában is képes volt grimaszolni…
  Megmondom én az a csalódottság minek szólt (már ha az valóban az volt) :
  Egészen addig a pillanatig úgy ültek le a vasárnapi ebédhez, hogy Neki két bazi nagy gyűrű volt az ujján, Peyton bratyónak egy, Archie faternak egy se. (Oliviát és Coopert ugye nem vesszül ide.) Onnantól viszont a bratyót már nem zrikálhatta csak max azzal, hogy “ugyan annyi gyűrűd van, pedig én csak egy bottom 5 qb lettem!” :D
  U.i.: Én mondom Eli a valaha volt legrosszabb és legtúlfizetettebb irányító és még emberileg is egy hulladék, még jó hogy nyertünk Vele két SB-t, különben nem mehetne végig nyugodta az utcán, mert meglincslenék…

 26. 28

  sgtGiggsy

  Ne ignoráljuk az all-time statokat, de valaki megítélésénél a maga korának statisztikáit vegyük alapul. Elinak jobbak a statisztikái, mint néhány régi nagynak 30 évvel korábbról, de a SAJÁT KORÁBAN konkrétan a liga második felébe, inkább alsó harmadába tartozik.
  És mondjam azt, hogy Bortles több pontot tett fel a Pats elleni AFC döntőn a táblára, mint Eli az első megnyert SB-on?
  És nem nekem kell hinni Eli kapcsán, olvasd el a Giantsről szóló cikkeket az elmúlt négy-öt évből. Alig találsz olyat, ami nem azt pedzegeti, hogy erősen ideje lenne a váltásnak QB poszton. És hát Eli karrierjének az eleje is arról szólt, hogy mindenki értetlenül állt az előtt, hogy mégis mi a toszért ragaszkodnak még Elihoz, ha egyszer nagyítóval sem találni nála gyengébbet. Ha a Giants D nem tartja 14 ponton a Patset az első SB-on, a következő idejére már fix, hogy állása sem lett volna Elinak.
  Milyen a backup QB teljesítmény? Mondjuk a másfél TD passz meccsenként, amint karrierszinten hoz, eléggé olyan. Meg a pontossága. Meg az amatőr interceptionjei 30 éves kora után. Meg az, hogy évek óta még csak nyomát sem mutatja annak, hogy az élére állna az offensenek.

 27. 29

  Fanyul23

  Csak te ignoráltad, örülök hogy meggondoltad magad.
  Bortles-el kapcsolatban, most tényleg mi lett volna ha dolgokkal fogunk lamentálni? Nyert? Nem. Bejutott a SB-ba? Nem. Releváns hány pontot tartot ki kit és mennyit tett fel a W szempontjából? Nem.

  Az elmúlt 4-5 évben már jogosan pedzegetik a cikkek a QB utánpótlást, de ez akkor is így lenne ha jobban átszana, már csak akora miatt is. (tudom tudom Brady) Ezzel semmi újat nem mondtál, engem nem kell meggyőznöd, téged frusztrál szemmel láthatóan a tag meg a 2 gyűrűje. A jó hír hogy nagyon sokan vannak még így vele, népes klub.

  Nagyon gyakran használsz nagy néptömegeket általánosító kijelentéseket, mindenki értetlenül áll (akik alkalmazták pl már nincsenek is benne a mindenkiben), a jövőben a 2/3-a az embereknek csak a bohóckodásaira emlékszik majd és ehhez hasonlók. Óva intenélek ettől, mert valószínűleg nem rendelkezel reprezentatív felmérésekkel ezen emberek véleményével kapcsolatban, így nem fair propagálni ezt mint tényt.

  A backup rész: amatőr INT, nyomtalan offense vezetés…ne mááár. ebben a kérdésben így nem tudunk előre jutni. :(

 28. 30

  sgtGiggsy

  Nem ignoráltam az all-time statokat, csak épp irrelevánsak, mikor ekkora különbségek vannak korszakok közt. Eleve te hoztad fel őket, de hogy miért, az még mindig nem világos.
  Eli pótlását a teljesítménye miatt pedzegetik, tekintve, hogy az elmúlt években konstans módon a liga végén áll mindenben.
  Nézd vissza a cikkeket a karrierje elejéről. A Pats megveréséig elvétve találsz róla pozitívat.
  Az külön tetszik, hogy egy játékos egyéni megítélését kizárólag a CSAPAT eredményeire alapozol. Tehát az, hogy Bortles többet hozott Elinál az smafu, mert a védelme kevesebbet hozott. A két játékos közt kizárólag olyat tudsz felhozni, amire nem volt ráhatásuk, de nyilván én ülök fordítva a lovon…
  És nézd már meg Eli milyen fogalmatlan dolgokat művel néha a pályán. Rookiek csinálnak csak ilyesmiket ekkora mennyiségben. Ha ez neked nem igazolás, nagyon durván szemellenzős vagy.

 29. 31

  Fanyul23

  Nem ignoráltam az all-time statokat, csak épp irrelevánsak, mikor ekkora különbségek vannak korszakok közt. Eleve te hoztad fel őket, de hogy miért, az még mindig nem világos. — “Három: Mutass akár csak egy statisztikát, ami nem azt támasztja alá, hogy Eli egy átlagon aluli kezdőirányító, és nem untatlak tovább az “én statisztikáimmal”. Ha Eli felmerül, folyton a totals statisztikákat citálják a Giants drukkerek, meg azt a két SB-t, de arról mélyen megy a kussolás, hogy a két SB az a kivétel volt a karrierjében, azon kívül kizárólag visszafogta a Giantset (mondjuk ezért köszi neki)” — itt hoztad be a beszélgetésbe.

  Eli pótlását a teljesítménye miatt pedzegetik, tekintve, hogy az elmúlt években konstans módon a liga végén áll mindenben. — ez akár lehet így is.

  Nézd vissza a cikkeket a karrierje elejéről. A Pats megveréséig elvétve találsz róla pozitívat. — nagy elvárások voltak a neve miatt, 1/1 miatt, a hiszti a kiválasztás körül miatt plusz egy nagyon is tradicionális csapathoz került New Yorkba. Nem érte el soha a testvére vagy az apja szintjét, de többet kapott mint amit megérdemelt szvsz.

  Az külön tetszik, hogy egy játékos egyéni megítélését kizárólag a CSAPAT eredményeire alapozol. Tehát az, hogy Bortles többet hozott Elinál az smafu, mert a védelme kevesebbet hozott. A két játékos közt kizárólag olyat tudsz felhozni, amire nem volt ráhatásuk, de nyilván én ülök fordítva a lovon…Nem tudom hogy a jags védelem hozott-e többet, ezt miben méred? A CSAPAT nyer és a CSAPAT veszít ilyen sportágakban, nem?

  És nézd már meg Eli milyen fogalmatlan dolgokat művel néha a pályán. Rookiek csinálnak csak ilyesmiket ekkora mennyiségben. Ha ez neked nem igazolás, nagyon durván szemellenzős vagy.– Most akkor gyakran vagy néha művel olyanokat? Ha csak néha, akkor semmi gond, a többiben legyen jó. Persze nem így van, de ez így megint semmi konkrétum.

 30. 32

  Tibor Cseh

  Szerintem neked az fáj,hogy Eli kettőből kétszer leverte a kecskét,mint vak a poharat.Ez a cikk OBJ-ről szól,én is azért szòltam hozzá,te meg elkezdted az Eli egy hulladék mantrádat.Menj orvoshoz és írass fel valamit szófosás ellen.get a life wanker

 31. 33

  Fanyul23

  Abból a túróbol hogy “egyetlen” statisztikát kértél korábban, de közben az all time statokat hagyjuk. Ez az önellentmondás, majd annak javítására ignoráljuk ezeket a statokat. De mint később írtam, ez nem is lényeges.
  Bortles egy nagyon komoly védelemmel se volt képes SB-ig jutni, lehet pont itt a különbség? :O
  Az hogy statisztikailag felosztottad, ki hogyan fog emlékezni Eli-ra, lássuk be, nehezen komolyan vehető, kb mint egy mock draft 1.0.
  Nem hinném hogy 10 éve a Giants kerékkötője, de mondjuk az igaz hogy nem ideális körülmények között nincs meg benne az a plusz amivel nyerni lehet, pl megfelelő O-line nélkül. Nem gondolnám hogy pofátlanul túl fizetett QB lenne, azt meg definiáld kérlek milyen az átlagos backup teljesítmény és akkor beárazzuk hogy azt hozza-e, hiszen abban a szerencsétlen szituációban van, hogy stabil kezdő QB így kell egy referencia szám vagy számok ennek megítéléséhez.

 32. 34

  sgtGiggsy

  “itt hoztad be a beszélgetésbe”
  Menj vissza kérlek, és most olvasd úgy, hogy értelmezni is próbálod a szöveget. Egy büdös szóval nincs itt említve hogy Eli miképp viszonyul az all-time nagyságokhoz. Folyamatosan a saját kortársaihoz mértem.

  Értem, szóval a CSAPAT nyer és a CSAPAT veszít ilyen sportágakban, de Eli jobb volt akkoriban, mint Bortles most, mert a CSAPATA megverte a Patset. Akkor most Eli jobb, vagy a csapata? Már bocs, de ha valahol van önellentmondás, hát az ez. Amúgy azt kérded miben mérhetjük a két védelmet? Pats 2007-ben: 36,8 szerzett, 17,1 kapott pont, pontkülönbség 19,6. SB-on, 14 szerzett pont, 17 kapott. Magyarán a SB MVP Eli nem tett fel annyi pontot a táblára, amennyit a Pats általában kapott, ellenben a Giants D 23 ponttal tartotta az átlaga alatt azt a Patset, aminek a legkevesebb szerzett pontja abban az évben 20 volt. Szóval ha csak megismétli az addigi legrosszabb eredményét a Pats, ők a bajnokok. Nem így lett. Miért? Eli érdeme, hogy a Pats csak 14 pontot hozott? Nem, a D érdeme. Az Eli vezette offense épp csak a kötelezőt tudta hozni.
  Pats 2017-ben: 28,6 szerzett, 18,5 kapott pont, 10-es pontkülönbség. A Jags a konferenciadöntőben 1,5 ponttal többet szerzett, mint a Pats ellenfelei átlagban, és 4,6-tal kevesebbet kapott.
  Szóval már bocs, de azért elég látványos, hogy a két meccs közül melyiken teljesített emberfelettien a védelem, és hol volt csak szimplán jó. Jelzem, külön vicc, hogy Bortlesnak nem csak a számok alapján nézve jobb meccse volt, mint Elinak a SB.

  Néha vagy gyakran? Éééédes istenem, komolyan ilyen komoly szövegértési gondok vannak? Abban a szövegkörnyezetben a “néha” nem sűrűséget fejez ki. Amúgy komolyan azt mondod, hogy a mai NFL-ben lehet valakinek úgy 1 int/meccs felett az átlaga, és lehet úgy 37-tel! több interceptionje, mint BÁRKINEK az ő karrierjének idején, hogy nem csinál hajmeresztő hibákat? Komolyan azt állítod, hogy egy rutinos, 29 éves irányító dobhat úgy 25 interceptiont, és egy rutionos 32 éves irányító dobhat úgy 27 interceptiont egy évben, hogy ezek többsége nem rookie mistake volt?

 33. 35

  sgtGiggsy

  Egyrészt benézted, mert azon a SB-on a Giantsnek szurkoltam, bárki, csak a Pats ne alapon. Mondjuk ha akkor tudom, hogy a Giants fanok még egy évtizeddel később is emiatt magasztalják Eli-t, hát biztos nem így teszek.
  Másrészt én arra az egetverő baromságra reflektáltam, hogy kijelentetted, a Giants jobb lesz OBJ nélkül. Igazából abban a reagálásban még különösebben be sem szóltam Elinak (átlag alattinak neveztem), csak merészeltem felhozni, hogy a nagy franchise QB mire is ment az utolsó két olyan évében, mikor nem Beckhamnek dobálhatott. De ha nem csak Eli egyéni számait vesszük, akkor is ott van, hogy az utolsó két Beckham nélküli évben a csapat 28. és 31. volt támadásban, míg vele egy kivétellel a liga első fele mindig megvolt. Szóval javulást várni a csapattól, mikor a passzjáték messze a legnagyobb fegyverét bukta el… hát legalábbis merész.

 34. 36

  Fanyul23

  Legyoztel.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team