Connect with us

Hír

Vontaze Burfict 5 mérkőzéses eltiltással kezdi az évet

Az évek óta tartó mocskos játéknak most kezdi el szívni a levét Burfict, ugyanis a liga öt mérkőzéses eltiltással jutalmazta a második előszezon héten történt ütését. Burfict a Chiefs fullbackjét, Anthony Shermant ütötte ki, aki ugyan eligible receiver volt, de messze tartózkodott a játéktól.

 

 

Az ütés egyébként a szabályosság határait súrolta, de Burfict előéletével ez bőven eltiltást ér. Teljesen biztos vagyok benne, ha más játékos csinálja az ütést, akkor csak egy csekély összegű pénzbüntetés a jutalma, de a Bengals játékosáról köztudott, hogy sokszor nyúl piszkos eszközökhöz. Ő természetesen nem ért egyet a döntéssel, így fellebbezett a döntés ellen, amelyben csapata is támogatja.

 

A csapat tudatában van az NFL büntetésének. A videofelvételek egyértelműen megmutatják, hogy a szerelés teljesen szabályos volt. A Bengals teljes mértékben támogatja Vontaze fellebbezését.

 

Az álláspont jogos, már az a része, hogy az ütés akár szabályosnak is tekinthető, de ideje volt már elejét venni a sok, félszabályos ütésnek. A játékosok ezek nélkül a szerelések nélkül is hullnak, mint a legyek, senkinek nem hiányzik, hogy a harmadik vonalas csapatokat láthassa a szezonban.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!