Connect with us

Hír

Kezdőcornerei nélkül állhat ki a Saints

A forduló legnagyobb rangadója lehet a New Orleans Saints vendégjátéka a Los Angeles Rams otthonában, ahol igazi pontháborúra van kilátás. Ezt megerősítheti az a híresztelés, miszerint a Saints a két remek szezont futó cornerbackjét is nélkülözni kényszerül a találkozóra.

 

 

Marshon Lattimore és Ken Crawley egyaránt kihagyták a héten az edzéseket, este pedig jött a hír, hogy egyikük sem fog pályára lépni vasárnap, ami hatalmas veszteség. A két fiatal nagyszerű szezont fut a Saintsben, összesen 2 TD-t engedtek az elkapóknak ha feléjük szállt a labda, náluk kevesebb yardot pedig csak a Talib-Harris és a Norman-Breeland kettős engedett. A Saints már fel volt készülve a legrosszabbra, hiszen a héten Sterling Moore-t és Dexter McDougle-t is leigazolták – mindketten cornerbackek.

 

A csapat a héten már elvesztette a szezon hátralévő részére Alex Okafort, most a két kezdőjét a secondaryből egy kimondottan fontos meccsre, hiszen Jared Goffék a gyengébb védelmeket darabokra szedték idén. Márpedig a Szentek védelme a két fiatal nélkül nem ugyanaz. Ráadásul ha Kenny Vaccaro sem tudja vállalni a játékot, akkor bizony nagyon komoly gondban lehetnek majd.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!