Connect with us

Hír

McVay döntéseit befolyásolhatja Zuerlein kiesése

Csütörtökön kiderült, hogy a Rams elvesztette a Pro Bowlba is beválasztott rúgóját, Greg Zuerleint a szezon hátralévő részére. Jelenleg Sam Ficken (akinek még egy rúgása sincs az NFL-ben) gyakorolja a mezőnygólokat. Sean McVayt kérdezték csütörtökön, hogy mennyire befolyásolja majd döntéseit Zuerlein kiesése:

 

Egy kicsit igen. Azt gondolom, hogy csak azért mer Greg kiesett, még képesek vagyunk field goalokat rúgni, de azért nem biztos, hogy minden távoli rúgást megpróbálunk, amiket Zuerlein belőtt. Egy kicsit megfogja változtatni a játékunkat, de azért nem fogunk neki menni minden negyedik próbálkozásnak, ez nem fog változni. Azok változhatnak, hogy egy bizonyos távról ahonnan Greg belőtte, lehet onnan most puntolni fogunk.

Fontos lesz edzéseken bemérni, hogy az új rúgó milyen hatótávról tudja berúgni biztos lábbal a field goalokat, hiszen ha átlépik a támadók a félpályát, ott már dönteni kell, hogy most egy mezőnygól kísérlet jöjjön vagy egy punt. Persze kérdéses, hogy aki edzéseken berúgja a 40 yardos field goalokat, képes-e mérkőzésen éles szituációban is erre.

Zuerlein elvesztése azért is érinti érzékenyen a Ramst, mert a rúgó kitűnő formában volt idén. A mezőnygólokat 95%-kal lőtte be és az extra pontoknál is elérte a 95%-ot. A több mint tíz év után újra rájátszásra hajtó Los Angeles-i csapat, ezzel egy nagyon fontos játékost veszített el.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!