Connect with us

Hír

Brees: Nem megyek sehova!

Drew Brees számára a tegnapi drámai vereség azt is jelentette, hogy véget ért a 2017-es szezon – és készülhet a szabadügynök piacra. Elmondása szerint azonban ez nem fog megtörténni vele, hiszen nem kíván távozni a Saintstől.

 

 

Természetesen minden játékos csalódott volt az éjjeli vereséget követően, és próbálták egymást, illetve a szurkolókat lelkesíteni. Így volt ez Brees esetében is, aki Twitteren köszönte meg a szezonban kapott támogatást a rajongóknak.

 

 

Egy újságíró a csalódottságban fürdött irányítótól nem félt megkérdezni azt a kérdést, ami nem csak a Saints, de szinet a teljes NFL világot foglalkoztatja: marad New Orleansban?

 

Maradok.

– jött az egyszerű, egyben megnyugtató válasz.

 

Igen ám, csak ez nem olyan egyszerű. Breesnek úgy van $18 milliós terhelése a Saits salary capjében, hogy nincs szerződése, ez pedig alaposan megnehezíti a csapat helyzetét. Természetesen nem megoldhatatlan a hosszabbítás, hiszen ez 6-6 millióra le van bontva a következő 3 évre, de figyelni kell arra, hogy a további erősítésekre is maradjon egy kis apró. A Saints ugyanis évek óta nyögi Brees szerződését, hiába szolgált rá minden egyes centjére. A sok berobbanó újoncnak hála azonban a húzóemberek nem foglalnak sokat a capből, így arra a pár évre, ami még a 39 éves irányító karrierjében van, talán sikerült megtalálni a közös nevezőt az új szerződésben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!