About the author

11 Comments

 1. 1

  wolandrule

  Van egy olyan érzésem, hogy sima lesz. Soha nem szerzett pontot az első negyedben a Patriots, most 17-et feltesznek, onnan megoldják. 34-20 a tippem, Gronk MVP.

 2. 2

  Everlast77

  Én csak annyit kérnék, hogy katonadani írja már le ide is, hogy Danny “playoff” Amendola nem elit ;D
  Viccet félretéve, én tartok az Eaglestől, de vagy nyer a Pats két labdabirtoklással, vagy behúzzák a Sasok egy szoros meccsen. Ha szoros lesz, szerintem most nem a Pats felé fog “pattanni” a labda.
  #gopecc :)

 3. 3

  Vicgeordie

  én Buday Zoliékkal értek egyet: ha úgy játszik Foles, mint a Vikings ellen, akkor 90%, hogy Eagles win, ha úgy mint a Falcons ellen vagy még gyengébben, akkor 90%, hogy a Patriots a bajnok. Ennyin múlik sztem is

 4. 4

  Győri Gábor

  Én Zombori “taktikus” Sándor szavait tudnám ide formálni, vagyis szerintem a több pontot szerző csapat nyer!

 5. 5

  kitalaltnev

  Ilyen gyomorideggel már nem megy hosszabb szövegek beépelése…
  Not Done! ☝?

 6. 6

  acsdav2

  Bölcs meglátásom szerint A Keleti-parti csapat nyeri a döntőt!

 7. 7

  acsdav2

  Miért nem lesz sima Pats győzelem?
  1.Ehhez Foles összeomlása kellene az elején. Erre kicsi esély van, mert a Pats D nem olyan amely nyomás alatt tudná tartani az elejétől kezdve. Sőt, a Jags ellen láthattuk, hogy Patricia mindent bevetett a végére (CB blitzek minden defensive backkel), hogy megállítsa az Eagles nem egy lapon említhető támadósort. Erre már feltudtak készülni Pedersonnék, kérdés van-e még valami a tarsolyban.
  2.A futójátékkal se lehet mit kezdeni, ha meg van a tehetségbeli különbség. Már pedig az Eagles O-Line erősebb, mint a Pats D-Line. Még, ha Foles kicsit görcsösen játszana, akkor is nyugodtan lehet a futók kezébe adni a labdát. Így Brady-t is távol lehet tartani a pályától és el lehet tőle venni a ritmust.
  3. Apropó Brady. Az utolsó 3 PO meccset nem kezdte jól (Falcons-Titans-Jaguars). Ha folytatódik a tendencia, akkor most se számíthatunk rá, hogy komolyabb előnyt kiépíthetne.

 8. 8

  acsdav2

  Kicsit OFF. (Nyugodtan töröljétek, ha gondoljátok.) Szerintetek Newton orvosa a gurulós fociban is dolgozhat? :D Mert ezután az ütközés után pályán maradhatott a srác.

  https://www.youtube.com/watch?v=4BawuFrIDho

 9. 9

  wolandrule

  Tomi kemény gyerek. :D
  Én azt nem értettem, hogy ez miért nem büntető?

 10. 10

  sev11

  Biztos sokfelé le lehet egyszerűsíteni a kérdést. De azért fura amikor egy Foles-ra húzzuk fel. Biztos sok múlik rajta, de azért vhol nevetséges, amikor mondjuk a Pats-nél meg van kb 3 GOAT, meg ki tudja hány SB győzelem. Tényleg azt hisszük, hogy ha Foles annyira jó lesz, ammenyire a Vikings hagyta akkor Brady, Gronk, Amendola meg BB kvázi esélytelen.

 11. 11

  sev11

  Én is tartok nyilván az Eagles-től, de azon mindig elmosolyodom amikor valaki leírja, hogy XY csapat tehetségesebb mint a Patriots. Tök jó lenne tudni hogy mi alapján? Mmint egyenként az 50 játékos alapszakasz statisztikáit összemérve vagy a Mocsai Lajos által említett testsúly kilogramban vagy akclerációban?
  Sztem akkor dől el a tehetség amikor clutch van és Brady passzol Amendolának vagy Gronkowskinak. Vagy Foles Jeffrey-nek vagy Smith-nek?
  Remek csapat az Eagles de először győzzék le a Pats-et és utána írkáljunk ilyeneket

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team