Connect with us

Hír

McVay ott volt, mikor a Rams Atlantában Super Bowlt nyert

Nem, nem utaztunk előre az időben, hogy megnézzük, mi fog történni a Rams-Patriotson. Inkább visszautaztunk az időben, egészen 19 évvel ezelőttre. Az akkor 14 éves Sean McVay ugyanis ott volt a szülővárosában, Atlantában rendezett Super Bowlon 2000-ben. És a helyszínen látta, hogy a St. Louis Rams megnyeri a Super Bowlt a Titans ellen.

Nagyon fiatal voltam akkor még, de emlékszem, hogy egy kiváló mérkőzés volt. Valamiért emlékszem, hogy mennyire tiszteltem a két offense-t. Eddie George (a Titans futója) elképesztő volt. Steve McNair (a Titans irányítója) hihetetlen volt a különleges játékokban. Jevon Kearse (a Titans defensive endje) újoncként óriási sikereket ért el.

A túloldalon Kurt Warner (a Rams irányítója) is kiváló volt. Még mindig emlékszem, ahogy Torry Holt (a Rams elkapója) elkapja azt a slantet. Isaac Bruce (a Rams másik elkapója) nagy játékokat csinált. Marshall Faulk (a Rams futója) milyen sokoldalú volt.

Arra is emlékszem, hogy nagyon jeges volt az út aznap, úgyhogy nehéz volt kijutnunk a helyszínre, de elképesztő meccs volt. A nagyapámtól kaptuk a jegyeket, elég jó kis szülinapi ajándék volt.

 

19 évvel később Sean McVay – aki a napokban töltötte be 33. életévét – ismét ott lesz a szülővárosában, Atlantában, hogy megpróbálja sikerre vezetni a (most már) Los Angeles Ramst a Super Bowl LIII-n.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!