Connect with us

Hír

Az egész szezonra kidőlt Kwon Alexander, Hiltonra 3-4 hét kihagyás vár, Flacco IR-en

Egész szezonra elvesztette kiválóan teljesítő linebackerét, Kwon Alexandert a San Francisco 49ers, ugyanis a csütörtök esti rangadó alkalmával elszakadt a mellizma – írja Ian Rapoport. Alexander boom or bust játékáról volt híres Tampa Bayben (sok nagy játék, sok elhibázott szerelés), azonban a 49ersnél elég jól játszott, az összes linebacker közül a második legalacsonyabb passer ratinget engedte a PFF adatai szerint, gyors, energikus játéka pedig óriási segítség volt a parádés védelem számára – persze a missed tackle-ök még mindig a gyengéi.

A 25 éves játékos tavasszal írt alá egy négy éves $54 milliós szerződést. A helyét az újonc Dre Greelnlaw veszi majd át Will (gyenge oldali LB) poszton, az ő helyére pedig Nark Nzeocha ugrik majd be Sam (erős oldali LB) poszton.

A Colts is rossz hírt kapott, ugyanis Frank Reich beszámolója alapján nem csak ezen a héten kell nélkülözni a kiváló elkapó TY Hiltont, hanem a következő 3-4 hétben is. Ez már csak azért is nagyon rossz hír, mert az utóbbi 8 szezon során Hilton nélkül a Colts mérlege 0-5. Az 5-2-es Colts most Pittsburghbe utazik, majd otthon fogadja a Jaguarst és a Dolphinst. Az nagy probléma lenne, ha ezek közül egyet sem tudna megnyerni Reich legénysége.

Ezen felül Joe Flacco hivatalosan is IR-re került, ahogy azt várni lehetett. Ezzel a szezonjának vége, ugyanis a Broncos Tim Patrick elkapót visszahozta már IR-ről, a másik “visszahozott” játékos pedig az irányító Drew Lock lesz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!