Connect with us

Hír

Bruce Arians: Ha nem tartjuk meg a védőinket, akkor mindegy, ki lesz a QB

A Bucs egy igen izgalmas holtszezon elé néz, jelenleg ugyanis nincs franchise irányítója a csapatnak. Bruce Arians szerint ugyanakkor messze nem ez a legnagyobb gond: a Tampa Bay Timesnak azt mondta, lényegtelen, ki lesz a csapat irányítója, ha nem sikerül megtartani a lejáró szerződésű védőket.

 

 

A Tampa legfontosabb szabadügynökei között ott van a pass rusher Shaq Barrett, Jason Pierre-Paul, Ndamukong Suh és Carl Nassib, gyakorlatilag a kezdő védőfal. Különösen Barrett megtartása lenne fontos, tavaly All-Pro formában játszott, ennek megfelelően 18 millió dollár körüli éves fizetésre számíthat.

 

A csapatnak közel 80 millió dollár költőpénze van, ami a 4. legtöbb a ligában, így elvileg van keret a fontosabb FA-k megtartására. Ugyanakkor tegyük hozzá, hogy a fenti játékosokkal együtt is – bár a Bucsé volt a liga legjobb futás elleni védelme – a csapat 28,1 pontot engedett tavaly, ami a 4. legtöbb volt az NFL-ben. Az FA-k újraigazolása legfeljebb a kezdet, ennél sokkal több kell a védelem feljavításához.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!