Connect with us

Hír

Deshaun Watson kívánságlistáján a Jets szerepel az első helyen

Az utóbbi napok, hetek (és az előttünk álló hetek, hónapok) legnagyobb sztorija, hogy Deshaun Watson annyira megharagudott a Houston Texansra, hogy távozni szeretne. Az eddigi hírek szerint a Miami Dolphins volt a preferált célállomása, azonban a legújabb pletykák szerint a New York Jets beelőzi a kívánságlistán a Delfineket.

Armando Salguero (Miami Herald) azt írja, hogy Watson azt mondta a héten az embereknek, hogy a Jets áll első helyen a preferált célállomásai közt, méghozzá azért, mert Robert Saleh lett a főedzőjük, Watson pedig nagyra tartja a 49erstől távozó mestert – ajánlotta is ugyebár őt a Texans vezetőségének. A Dolphins a második helyen áll egyébként ezen a listán.

A héten pont arról írtunk, hogy ez a két csapat a legesélyesebb az irányító megszerzésére, hiszen mindenkinél több drafttőkét tudnak felmutatni (a Jaguarst nem számoljuk egyrészt az 1/1 és Trevor Lawrence miatt, másrészt mivel csoportriválisok), ami kelleni is fog, ha a Texans beadja a derekát és elcseréli sztárirányítóját. A Dolphinsnak egyértelműen jobb most a kerete, a Jets legalább egy évvel le van maradva az építkezésben – ami persze azt is jelenti, hogy több draft cetlije is van, hiszen a Jamal Adamsért kapott pickek miatt nem csak idén, hanem jövőre is kétszer húzhatnának a draft első körében -, de Watsonnak a jelek szerint tetszik, amit New Yorkban elkezdtek építeni.

Watson egyelőre nem kért cserét a Texanstól.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!