Connect with us

Hír

Watt komolyan fontolgatja, hogy a Brownshoz ír alá

JJ Watt bármikor aláírhat bárkihez, hiszen a Texans kivágta (tehát nem a szerződése jár majd le), és elég sok kérőről hallottunk már az utóbbi napokban. A Steelers, a Packers, a Bills és a Titans is felmerült már a háromszoros Év Védője díj nyertese kapcsán, és a Browns is a kérők közt lehet, Watt pedig komolyan fontolgatja, hogy Clevelandbe igazoljon – állítja Mary Kay Cabot.

Watt szeretne gyűrűért küzdeni, és ugyan a Browns nem számít a legnagyobb favoritok egyikének, már tavaly is bejutottak a rájátszásba és idén tovább erősödhetnek. Emellett a kultúra is fontos a pass rushernek (nem csodáljuk Houston után), ami újonnan már Clevelandben is rendben van, Stefanski alatt szeretnek játszani a játékosok. Nem utolsósorban a pénz sem mellékes, és igazából itt emelkedhet ki a Browns a többiek közül.

A Brownsnak van a 10. legtöbb pénze jelenleg az NFL-ben a fizetési plafon alatt ($21,7 millió), míg a legtöbb kérőnek már azért is dolgoznia kell, hogy egyáltalán beférjen a sapka alá. Watt idén $17,5 milliót keresett volna és szeretne ehhez hasonló összeget hazavinni. Ez talán túlzásnak tűnik figyelembe véve a korát (32 éves), de az biztos, hogy a Browns tud az egyik legjobban licitálni a szolgálataiért.

Myles Garrettel azért elég brutális pass rusher párost alkotnának.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!