Connect with us

A 7 játékai

A 7 játékai – Fields újonc hibája, Carr agresszivitása és a Banjo coverage

A 7 játékai mai részében megtudhatják, mi is az a Banjo coverage, megmutatjuk Carr szintlépését, illetve kielemezzük Justin Fields első passzolt-, és Asante Samuel Jr. első szerzett interceptionjét. 

Banjo coverage

Aki esetleg a Manning-tesók közvetítésével nézte a Packers-Lions meccset – amit amúgy ajánlok, mert szórakoztató és fejtágító is egyben –, annak megüthette a fülét a Banjo coverage szókapcsolat, amit részben el is magyarázott Peyton, de gondolom kevesen néztétek az adást, és amúgy is hasznos megérteni, mi is ez és hogyan működik.

Aaron Jones touchdownjáról van most szó, a Banjo coverage kifejezést ugyanis hagyományosan arra használják, amikor a linebackereknek kell felvenniük a futót passzjátéknál. Egyébként kiterjesztett értelemben használhatnánk a múlt héten bemutatott Buccaneers féle coverage-re is, amikor átadták egymásnak a védők az elkapókat attól függően, hogy ki merre indult el a snap után. Ha nem olvastátok a múlt heti elemzést, akkor itt tehetitek meg.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!