Connect with us

Hír

Marquise Brownt letartóztatták gyorshajtás miatt

A Cardinals idén megszerzett elkapóját, Marquise “Hollywood” Brownt szerda reggel letartóztatták, méghozzá úgynevezett bűnügyi gyorshajtás miatt – írja az Arizona Sports. Akkor esik valaki ebbe a kategóriába, ha 137 km/h (85 mérföld/óra) sebesség felett vezet, vagy bármilyen táblánál legalább 32 km/h-val túllépi a sebességkorlátozást. Nos, Brown mindkét kategóriát teljesítette, ugyanis 203 km/h-val száguldozott, ezért tartóztatták le.

Brown eddig combhajlító sérülésből lábadozott, de kedden levették az NFI-listáról, így újra edzésbe állhatott és csatlakozhatott az edzőtáborhoz. A jelek szerint nem a megfelelő módját választotta ennek megünneplésére.

Brown tárgyalását augusztus 23-ra tűzték ki, a Cardinals épp aznap indul Tennessee-be, ahol majd közös edzéseket folytatnak a Titansszel a hét végi egymás elleni előszezonmeccset megelőzően.

A korábbi első körös elkapó tavaly a Ravensben átlépte az 1000 yardos határt (1008) és 6 TD-t is szerzett. Arizonában azt remélik, hogy legalább ilyen idényt hoz majd le náluk is, ha már első körös picket adtak érte.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!