Connect with us

Hír

Ma éjjel elkezdődik az előszezon!

Ma éjjel, egészen pontosan magyar idő szerint 2 órától visszatér az NFL és megkezdődik az előszezon! A szokásos Hall of Fame meccsen a Las Vegas Raiders és a Jacksonville Jaguars méri össze tudását Canton városában, a Pro Football Hall of Fame helyszínén.

Mindkét csapat új főedzővel vág neki a szezonnak. A Jaguarsnál a tavalyi Urban Meyer-katasztrófa után Doug Pederson vette át az irányítást és próbál sokkal többet kihozni az 1/1-es Trevor Lawrence-ből – aki egyébként nem játszik a mai mérkőzésen, ahogy például a másik tavalyi első körös Travis Etienne sem.

A túloldalon pedig Josh McDaniels vette át a botránya miatt hivatalosan lemondó Jon Gruden helyét, ő maga pedig hosszú szünet után lett ismét főedző a ligában, most ennek az első lépéseit figyelhetjük meg. McDanielsnek egyébként azért különleges ez a helyszín, mert itt nőtt fel, itt kezdett el focizni is, édesapja pedig itt volt (elég sikeres) gimis főedző.

Ugyan sok kezdőre nem számíthatunk a legelső előszezon-meccsen egyik csapattól sem, végre jó lesz újra profi futballt látni!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group