Connect with us

Hír

Sérülésjelentés: Dallas Goedert és Khalil Herbert is IR-re került, Chase Young visszatér

Újabb fontos játékosok kerültek sérültlistára, de a Commanders szurkolói a hétfői győzelem mellé jó hírt is kaptak. 

Az Eagles legalább négy hétre elvesztette a tight end Dallas Goedertet egy vállsérülés miatt – az eset akkor történt, amikor egy be nem fújt facemask szabálytalanság közben kiütötték a kezéből a labdát. Akár több is lehet négy hétnél a kihagyása, de a szezonja nem ért véget. Goedert top5-ös játékos a posztján, 533 yardja a második legtöbb, elkapás utáni yardokban vezeti a ligát a TE-k közt, és blokkolásban is nagyon hasznos. Nagy veszteség, mögötte csak Grant Calcaterra és Jack Stoll van a keretben.


A Bears is fontos támadóját vesztette el, ugyanis IR-re tette egy csípősérülés miatt Khalil Herbertet, akinek így szintén legalább négy meccset ki kell ülnie. Ugyan David Montgomery számított az első számú futónak Chicagóban, de Herbertnek volt több yardja (643) és ő volt a hatékonyabb is a liga legtöbb futott yardot szerző csapatában, úgyhogy érezhető lesz a kiesése. A helyére a hatodik körös Tresten Ebner ugorhat be.


A Commanders a héten aktiválni fogja a PUP listáról a korábbi 1/2-es pass rusher Chase Youngot, aki eddig lábadozott a tavaly novemberi ACL-sérüléséből. Ha ez megtörténik, akkor jó eséllyel játszani is fog, hiszen van még egy hete a csapatnak arra, hogy aktiválja, és azt mondták, hogy csak akkor játszatják, ha teljesen egészséges. A Washington védőfala egyébként is a csapat talán legjobb egysége, most pedig még jobb lehet.


A Broncos IR-re tette a jobb oldali tackle Billy Turnert és az elkapó Tyrie Clevelandet is, plusz aktiválta a PUP listáról a támadófalember Tom Comptont. Szintén a csapattal kapcsolatos hír, hogy a linebacker Aaron Patrik beperli az NFL-t, az ESPN-t, a Ramst, a Chargerst és egyéb jogi személyeket. Teszi ezt azért, mert még októberben a Chargers elleni meccsen az oldalvonalon túl ütközött egy oda nem tartozó személlyel, ebben az incidensben pedig elszakadt a térdszalagja.


Cooper Kupp bokasérüléséről már írtunk, és ugyan eddig nem volt még pontos időtáv, amit ki kell hagynia, most hivatalosan IR-re került, így legalább négy meccs kényszerpihenő vár rá. Műtétre szorul, aminek felépülési ideje általában 4-6 hét szokott lenni, de könnyen lehet, hogy nem fogja erőltetni a tavalyi Év Támadója díj nyertesének visszatérését a Rams a szezon hajrájára, amennyiben elúszik a rájátszás. A hiányában Allen Robinson lesz az első számú opció a passzjátékban, Van Jefferson, Ben Skowronek, Tutu Atwell és az előszezon-sztár Lance McCutcheon kaphat még több lehetőséget.


Eddig csak spekuláltak róla, most azonban biztossá is vált, hogy a Colts All-Pro linebackerének, Shaq Leonardnak véget ért a szezonja, ugyanis átesett egy hátműtéten.


A Cardinalstól kivágott futó, Eno Benjamin a Texansnál kötött ki, mivel a houstoniak felvették őt a waiverről. Ők voltak az elsők a sorrendben, így nem nagyon kellett izgulniuk amiatt, hogy megkapják-e. A Saints, a Seahawks és a Chiefs is megpróbálta megszerezni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!