Connect with us

Hír

A Bearsnek nagyon nem jött be a Chase Claypool csere

A Bears tavaly egy második körös pickért (ami végül az idei 2/1-es lett) szerezte meg Chase Claypoolt a Steelerstől. A lépés nem jött be, az elkapó pocsékul teljesített Chicagóban, de a csapatnál bíztak abban, hogy majd az idei holtszezonban megváltoznak a dolgok. Ebből ugyanakkor egyelőre semmit nem látni – Marc Silverman (ESPN) információi szerint a Bearsnél sem az elkapó edzésen mutatott teljesítményével, sem a viselkedésével nem elégedettek.

Claypool 2020-ban a Steelers második köröse volt, az első két idényében pedig 800+ yardot termelt. Nagyon ígéretesnek tűnt, de több riport is arról számolt be, hogy nem egy könnyű természetű játékos. Állítólag ez is szerepet játszott abban, hogy a Steelers hajlandó volt elcserélni, de minden hibája ellenére a megszerzése anno jó ötletnek tűnt a Bears részéről, kellettek a fegyverek Justin Fieldsnek.

Végül azonban a csapat teljesítménye teljesen összezuhant és a legrosszabb mérleget sikerült összehozni 2022-ben, így végül az idei 2/1-es picket (ami összességében a 32. választás volt idén) sikerült feláldozni egy olyan elkapóért, aki hét meccsen 14 elkapásra és 140 yardra volt képes. Egy kiváló fizikummal és atletikussággal megáldott játékos, de ezt a pályán eddig nem igazán tudta kamatoztatni.

Nem kizárt, hogy Claypool még összeszedi magát, de egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy az elmúlt évek egyik legrosszabb döntése volt az ő megszerzése.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group