Connect with us

Hír

Dak Prescott szerint végre jó irányba halad a Cowboys

A Cowboys 1995 óta nem jutott el nem hogy Super Bowlba, de még konferenciadöntőbe sem – mindössze négy franchise van, amely több ideje vár erre (Browns, Lions, Commanders, Dolphins). Tavaly nem voltak messze ettől, idén pedig jelenleg a harmadik legjobb esélyük van a fogadóirodák szerint a főcsoport megnyerésére, úgyhogy lehet bizakodnia a szurkolóknak a két egymás utáni 12 győzelmes szezont követően – amire szintén nem volt példa Dallasban az 1990-es évek óta.

A csapat irányítója, Dak Prescott is bizakodik, és szerinte végre ismét jó irányba haladnak.

“A két 12 győzelmes szezonunkat átmenthetjük az ideire és építhetünk erre. Karrierem során most először mondhatom, hogy két egymást követő évet nézve építkezünk. Szerintem ez a legjobb valós esélyünk, hogy megcsináljuk.”

– mondta Prescott a 96,7 The Ticket műsorában.

A védelem tavaly a liga 5 legjobbja közt volt, ráadásul fenntartható mutatókkal, így nincs okunk nagy visszaesést feltételezni a labda ezen oldalán, főleg hogy érkezett a cornerback Stephon Gilmore és az első körben Mazi Smith a védőfal közepére – ez volt a két nagy hiányposztja a csapatnak. A támadóknál pedig egy második számú fegyver hiányzott, ezt az űrt Brandin Cooks hivatott idén betölteni. Már csak az a kérdés, hogy Mike McCarthy támadóoldali hatalomátvétele hogyan sül el.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
gyeek
gyeek
2023-06-22 18:20

A facebook kommentárt ezúttal inkább kihagyom. :P

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
2023-06-22 13:52

Tényleg csak egy kis plusz kellene, nem sok. Mondjuk abszolút elit QB teljesítmény. Nem akarom Prescottot bántani, de ha ebben a Dallasban a helyére képzelem Allent vagy Herbertet, akkor enyhén szólva másként látnám az esélyeket. Burrowról és Mahomesról nem is beszélek.

frankovics.andras
frankovics.andras
2023-06-22 13:48

Biztos jól fog elsülni! Mi baj lehetne? :D Na majd jövőre!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x