Connect with us

Hír

Nincs érdeklődés Trey Lance iránt, Sam Darnold is beelőzi csapaton belül

Trey Lance-ért a 49ers két évvel ezelőtt három első körös picket adott, és két év alatt pontosan ugyanennyi mérkőzés van a lábában, amit elejétől a végéig lejátszott. Mindezek ellenére nagyon úgy néz ki, hogy a 49ers már el is engedte ezt a projektet. Nem elég, hogy kijelentették, hogy egészségesen a tavalyi Mr. Irrelevant Brock Purdy lesz a kezdő, de úgy tűnik, hogy Lance a csereposztot sem biztos, hogy megkaparintja.

Adam Schefter a Pat McAfee Show-ban vendégeskedett és értekezett a 49ers irányítóiról. Elmondása szerint sosem volt igazán trade érdeklődés Lance iránt, nem volt piaca a még csak 23 éves QB-nak. Persze amit a 49ers feladott és amit most kapnának érte kanyarban sincs egymáshoz.

Emellett az ESPN insidere arra is rávilágított, hogy ha egy csapat a piac első napján igazol valakit, akkor azt bizony eléggé szereti. Sam Darnold pedig így került a 49ershez, és Schefter úgy gondolja, hogy jelen állás szerint nála van az előny a csereposztért az edzőtábor előtt. Azt persze hozzáteszi, hogy sok víz lefolyik még a Dunán a szezon kezdetéig, és érkeztek jó hírek Lance fejlődése kapcsán, de jelenleg ez a helyzet.

Mennyivel van előrébb a 49ers Brock Purdyvel?

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ClayMatthews52
2023-06-22 08:03

A Packersnek hátha megérne egy 7.kört Sean Clifford helyett

Kopi3.14
Kopi3.14
2023-06-22 09:06

Vagyis QB3. Akkor olyan hatodik-hetedik héten kezdeni fog.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  Kopi3.14
2023-06-22 14:03

Várj, lehet, hogy először még valami cornerback vagy a punter fog dobálni és a srácot meghagyják a szuperbólra :)

LG
LG
2023-06-22 06:48

Jajj, de kedves ez a Schefti, amerikai létére azt is tudja merre van a Duna :D
Amúgy sajnálom ezt a Lance srácot, borzasztó pechesen kezdődik a profi pályafutása. Ööö, vagy pechesen fejeződött be? :O Ki tudja…

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  LG
2023-06-22 07:13

jaja, ilyenkor célszerű lenne valami más szófordulatot használni, ami ugyanazt jelenti. tényleg nem valószínű, hogy a Dunát emlegette (se a Mississippi-t), de azt, hogy a “szezonkezdetig még sok idő van, bármi megtörténhet” ugyanolyan tökéletesen leírja magyarul azt, amit mondhatott.

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  Hurrá Torpedó
2023-06-22 08:11

Nem a dunát emlegette,de nem lett volna szalonképes azt lefordítani,hogy ” még nem tudni hol van a cigánygyerek elásva”, tudniillik Sefter Ádám úr nagyon szereti a nyugat-dunántúli népnyelvet.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  LG
2023-06-22 14:03

A Potomacot lehet vele rekeszteni nem hangzik elég jól. Ha jól értem, egyébként az mondta, hogy Lance is in for one long summer. (nem hallgattam végig, csak beletekergettem).

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x