Connect with us

Hír

Nincs érdeklődés Trey Lance iránt, Sam Darnold is beelőzi csapaton belül

Trey Lance-ért a 49ers két évvel ezelőtt három első körös picket adott, és két év alatt pontosan ugyanennyi mérkőzés van a lábában, amit elejétől a végéig lejátszott. Mindezek ellenére nagyon úgy néz ki, hogy a 49ers már el is engedte ezt a projektet. Nem elég, hogy kijelentették, hogy egészségesen a tavalyi Mr. Irrelevant Brock Purdy lesz a kezdő, de úgy tűnik, hogy Lance a csereposztot sem biztos, hogy megkaparintja.

Adam Schefter a Pat McAfee Show-ban vendégeskedett és értekezett a 49ers irányítóiról. Elmondása szerint sosem volt igazán trade érdeklődés Lance iránt, nem volt piaca a még csak 23 éves QB-nak. Persze amit a 49ers feladott és amit most kapnának érte kanyarban sincs egymáshoz.

Emellett az ESPN insidere arra is rávilágított, hogy ha egy csapat a piac első napján igazol valakit, akkor azt bizony eléggé szereti. Sam Darnold pedig így került a 49ershez, és Schefter úgy gondolja, hogy jelen állás szerint nála van az előny a csereposztért az edzőtábor előtt. Azt persze hozzáteszi, hogy sok víz lefolyik még a Dunán a szezon kezdetéig, és érkeztek jó hírek Lance fejlődése kapcsán, de jelenleg ez a helyzet.

Mennyivel van előrébb a 49ers Brock Purdyvel?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group