Connect with us

Hír

Jadeveon Clowney a Ravens játékosa lett

A Ravens megerősítette az egyik, ha nem a legnagyobb gyenge pontját, ugyanis leigazolta a pass rusher Jadeveon Clowney-t, írja minden forrás. A szerződés egy évre maximum $6 millióról szól.

A 30 éves Clowney egyfajta zsoldosként az utóbbi szezonokban egy-egy éves szerződéseket írt alá, ráadásul mindegyiket a nyár végén, hogy ne kelljen végiggüriznie az edzőtáborokat – sőt valamelyiket csak szeptember elején. Az utóbbi négy évben játszott a Seahawks, a Titans, majd a Browns színeiben (Clevelandben két szezonon át) és mindenhol átlagon felüli szinten teljesített.

A korábbi 1/1-es sosem volt egy elit pass rusher, a játék ezen aspektusában mindig is “csak” egy korrekt szintet képviselt (sosem volt még 10 sackes szezonja), ellenben futás ellen kiemelkedőnek számít a szélről. A Ravens jelenlegi kezdő duója, Odafe Oweh és David Ojabo sem a futás elleni védekezéséről sem híres, tehát a Ravensnek szüksége volt egy ilyen skill setre, plusz egyébként is kellett az erősítés a pass rush egységbe, ahol azért vannak kérdőjelek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group