Connect with us

Hír

A Patriots rövid pórázon tartja Mac Jonest

Mac Jones ma még megkapja a lehetőséget Bill Belichicktől a bizonyításra, azonban Ian Rapoport információi szerint “rövid pórázon” lesz tartva a Raiders ellen, és ha az első pár drive alatt nem teljesít az elvárásoknak megfelelően, akkor könnyen a padon találhatja magát.

Nem meglepő, hogy gondolkodnak Jones leültetésén, aki az utóbbi két meccsen 55,8 százalékos pontossággal 130 yardot, 0 TD-t és 4 interceptiont dobott.

Arra viszont jó esély van, hogy nem az eddigi csere Bailey Zappe, hanem Will Grier kapjon lehetőséget a stábtól. Mindketten kaptak szerepet az edzéseken, sőt még a QB/WR Malik Cunningham is, akire állítólag vannak külön felrajzolt játékok, szóval ne lepődjünk meg, ha ő is pályára kerül majd bizonyos szituációkban.

Griert 2019-ben a Panthers draftolta a harmadik körben, de nagyon nem vált be, már megfordult a Cowboys és a Bengals csapataiban is, de eddig két meccsen lépett pályára, 52 passzából 28 volt sikeres (53,8%) 288 yardért TD nélkül, ellenben 4 interception társaságában. A Patriotsnél tehát eléggé elkeseredettek lehetnek, ha felé fordulnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group