Connect with us

Hír

A Titans felcserélne 1/3-ra?

A Titans érdekes helyzetben van idén, hiszen mintha belekezdtek volna egy újjáépítésbe az új general manager Ron Carthonnal, ráadásul jövőre lejár az irányító Ryan Tannehill szerződése is, és nem biztos, hogy hosszú távon el akarnak mellette köteleződni. Az idei draft akár lehetőséget is biztosíthat arra, hogy szerezzenek maguknak egy fiatal QB-t, akit egy évig nevelnek és majd utána dobják be a mély vízbe. Ehhez viszont jó eséllyel fel kell cserélniük.

Az NFL Network első számú draftguruja, Daniel Jeremiah információi szerint pedig érdemes a Titansre figyelni, ha azon gondolkodunk, ki cserélhetne fel a Cardinals helyére az 1/3-as pickre. Az arizonaiak teljes újjáépítésben vannak és szeretnének hátramozogni, a Coltsot beelőzve pedig ideális partnerek lehetnek a Titans, vagy más csapat számára. Ráadásul a felek közt a front office kapcsolat is megvan, hiszen a Cardinals general managere a Titanstől érkező Monti Ossenfort.

Azt is érdemes megemlíteni, hogy a Titans GM Ron Charton része volt a 49ers front office-nak, amikor 1/12-ről felmozogtak 1/3-ra Trey Lance-ért két első körös picket beáldozva. Talán idén nem lesz ilyen magas az ár, ugyanis a Cardinals is kifejezetten szeretne hátramozogni, de a plusz első kör és egy második napos pick borítékolható.

Az még egy érdekes kérdés, hogy kiért mozogna fel a Titans. Vélhetően CJ Stroud és Bryce Young lesz majd az első- és második pick, így Anthony Richardson és Will Levis közül lehet még választani.

Jeremiah egyébként a Raiderst is megemlítette, mint cserepartner, akire érdemes figyelni, de talán ez a kevésbé meglepő, róluk már régebb óta érkeznek hasonló pletykák.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!