Connect with us

HĂ­r

BREAKING: Ezekiel Elliott 6 meccses eltiltĂĄst kapott!!!

 

MegszĂŒletett a döntĂ©s az NFL rĂ©szĂ©rƑl Ezekiel Elliott szexuĂĄlis zaklatĂĄs vĂĄdja miatti eltiltĂĄsa kapcsĂĄn, amit ahogy vĂĄrhatĂł volt, nem Ășszott meg bĂŒntetlenĂŒl. A Fegyelmi BizottsĂĄg vĂ©gĂŒl 6 meccsre meszelte el a mĂĄsodĂ©ves running backet, ahogy az Adam Schefter riportjĂĄbĂłl kiderĂŒlt.

 

 

Mint ismert, a volt barĂĄtnƑje többször is kihĂ­vta a rendƑrsĂ©get azĂ©rt, mert a Cowboys futĂłja szexuĂĄlisan bĂĄntalmazta, legutĂłbb Ă©ppen a jĂĄtĂ©kos tavalyi szĂŒletĂ©snapi bulijĂĄn. A bĂ­rĂłsĂĄg vĂ©gĂŒl nem Ă­tĂ©lte el a bizonyĂ­tĂ©kok hiĂĄnyĂĄban, de a ligĂĄnak megvan a hatalma ahhoz, hogy ezeket figyelmen kĂ­vĂŒl hagyva megbĂŒntesse a jĂĄtĂ©kosokat. Elliott rĂĄadĂĄsul az elmĂșlt egy Ă©vben szĂĄmtalan alkalommal tett kisebb-nagyobb rossz fĂĄt a tƱzre, ami csak sĂșlyosbĂ­tja a rĂłla kialakult vĂ©lemĂ©nyt, Ă©s a liga ennyi rossz tettet mĂĄr nem hagy bĂŒntetlenĂŒl. EltiltĂĄsĂĄt követƑen Darren McFadden veheti majd ĂĄt a helyĂ©t, de Alfred Morris vagy a nemrĂ©g igazolt Ronnie Hillman is lehetƑsĂ©ghez juthat.

 

Elliott ezzel egyĂ©bkĂ©nt elĂ©g szĂ©p summĂĄnak is bĂșcsĂșt mondhat. A Spotrac informĂĄciĂłi szerint 93 ezer dollĂĄrt veszĂ­t az idei fizetĂ©sĂ©bƑl, valamint meccsenkĂ©nt 240 ezer dollĂĄrnyi alĂĄĂ­rĂĄsi bĂłnusztĂłl is elesik. Ám ami a legfĂĄjĂłbb lehet, hogy a garantĂĄlt 8,15 milliĂł dollĂĄrja is könnyen semmissĂ© vĂĄlhat, hiszen az eltiltĂĄsok esetĂ©ben a csapat dönthet Ășgy, hogy ezt nem fizeti ki a jĂĄtĂ©kosnak.

Legfrissebb cikkeink

LegutĂłbbi hozzĂĄszĂłlĂĄsok

KözelgƑ cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 FƱzƑvel kifelĂ©!