Connect with us

Hír

Norman: “Le kell jönnünk a pályáról.”

Josh Norman, a Washington Redskins cornerbackje tisztában van csapata gyengeségeivel.

Norman tavaly került a Redskinshez, amellyel első szezonjában végül lemaradt a rájátszásról, ám tisztában van vele, hogy részben az ő lelkén is szárad a 2016-os szereplés. A Redskins ugyanis a liga legrosszabbul védekező csapata volt harmadik kísérletek során, az ellenfelek 46.6%-ban szereztek first downt ilyen szituációt követően.

 

 

Harmadik kísérleteket követően le kell jönnünk a pályáról, tavaly ez volt az Achilles-sarkunk, erre ment rá a szezonunk. Idén egy cél lebeg a szemünk előtt: lemenni a pályáról.

A Redskins a drafton és a szabadügynök piacon is igyekezett megerősíteni a védelmét. Az első körben kiválasztották a defensive end Jonathan Allent, valamint a korábbi Pro Bowler linebackert, Zach Brownt is leszerződtették, ezzel erősítve a csapat front7-jét. Norman pedig második washingtoni évében még dominánsabb alakja lehet ennek a védelemnek. Ha pedig a tavaly elkövetett hibákból mindenki levonja a konzekvenciát, akkor biztosan fejlődés mutatkozik a kritikus harmadik downos szituációk kivédekezésében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!