Connect with us

Hír

Néhány csapat már megtalálta támadókoordinátorát

Ahogy a védőkoordinátorok esetében, úgy a támadókoordinátoroknál is nagy volt a jövés menés, ahogy az januárban teljsen megszokott. Most az OC állásokról szeretnénk egy kis körképet adni az elmúlt órák/napok történéséből.

 

 

Ken Whisenhunt marad a Chargersben

Ahogy Gus Bradley, úgy Whisenunt szerződése is lejárt a szezon végeztével Los Angelesben, de mindkét tavalyi koordinátorral új, 3 éves szerződést kötöttek, így a 2017-es szakmai stáb folytathatja a munkát a következő szezonban is. Ennek érthető okokból mindenki örül a csapatnál, hiszen nem csak Bradley emelte fel új szintre a jó alapanyból álló védelmet, hanem “Whiz” is az offense-t. Keenan Allent újra feltette az elit elkapók körébe, ahogy Hunter Henry is a tight endek szűk rétegébe került, Philip Rivers továbbra is remekel, a yardokat pedig szépen pakolják fel a pályára. És jövőre csak jobbak lehetnek!

 

Darrell Bevellt menesztette a Seahawks

Nem gondolnám, hogy ő a legnagyobb kerékkötő a Seahawks stájbában, mégis neki köszönték meg a munkát. Sokan ezt nem is tudják mire vélni, de így döntöttek. Bővebb információ a cikkben található.

 

Norv Turner lehet a befutó a Panthersnél

A Panthers a hétvégi wild card vereségüket követően megvált Mike Shula támadókoordinátortól, így Ron Rivera könnyen elvesztheti mindkét koordinátorát, ha Steve Wilks főedzői állást kap. Turnernek hatalmas tapasztalata van, hiszen 1991 óta folyamatosan OC vagy HC volt valamelyik NFL csapatnál, egészen 2016-ig, amikor szezon közben kivágta a Vikings. Bár Turner kétségtelen, hogy nagy név a szakmában, ne menjünk el amellett, hogy milyen volt vele, és milyen Pat Shurmurral a Vikings támadósora – ég és föld.

 

Eric Bieniemy lett Matt Nagy utóda

Miután elvesztette újabb szránysegédjét Andy Reid, házon belül oldották meg a pótlását. Az eddig a futókkal dolgozó Bieniemy lett az új OC a Chiefsben, aki nem végzett rossz munkát, gondoljunk csak Kareem Hunt idei, vagy Jamaal Charles 2013-as tündöklésére. 2013 óta áll a Chiefs kötelékeiben, ezidáig OC tapasztalata csak a Colorado egyetemen volt a 48 éves szakembernek, de Reidék hisznek abban, hogy a futókkal való munkáját a teljes támadósorra is rá tudja húzni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!