Connect with us

Hír

A Vikings tökéletesen, a Browns brownsosan cserélt rúgót

A Browns és a Vikings is úgy bukta el a győzelmet a hétvégén, hogy ha a rúgója értékesíti az extra pontokat és mezőnygólokat, akkor nyertek volna. Így tehát nem volt meglepő, hogy mindkét csapat új kicker után nézett hétfőn és megváltak Zane Gonzaleztől, illetve Daniel Carlsontól. A pótlásuk azonban merőben ellentétesre sikeredett.

 

 

A Vikings tökéletesen pótolta Carlsont, hiszen az NFL történetének második legpontosabb rúgója, Dan Bailey érkezett a csapathoz, aki már több ajánlatot visszautasított, amíg várt a megfelelő lehetőségre. Bailey-t a Cowboys vágta ki a szezon előtt, leginkább magas fizetése miatt. Mike Zimmert megkérdezték, hogy könnyű döntés volt-e elküldteni Carlsont, amire csak annyit mondott, hogy

Elég könnyű volt. Láttad a meccset?

 

A Browns ellenben elég érdekes utat járt be. Előbb kiderült, hogy Gonzaleznek ágyéksérülése volt és így játszott a Saints ellen, majd egy olyan kickerrel helyettesítették, akiről kis túlzással senki sem hallott még. Greg Joseph draftolatlan újonc, és a nem túl neves Florida Atlantic Universityn is mindössze 69,5%-ban értékesítette mezőnygóljait. Persze tegyük hozzá, hogy az előszezonban mind a három mezőnygólját bevágta, egyet 54 yardról.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!