About the author

368 Comments

 1. 1

  wolandrule

  Bold: Gronk legalább 150 yardot és két TD-t szerez.
  Bold: mindkét vendégcsapat 10+ ponttal nyer.

 2. 2

  Dolby

  a próféta szóljon belőled :) :) :)

 3. 3

  katonadani

  Így hogy nem volt podcast, gondoltam elmondom a véleményem a meccsekről, hogy mit várok, hátha érdekel valakit :D

  Rams @ Saints
  Itt sokáig a Saints mellett volt a tippem, aztán végül áttettem a túloldalra, kicsit mert a Ramsnek szurkolok talán, kicsit mert kevés volt a Rams tipp a többiek részéről és szerintem ennél nehezebben megtippelhető ez a meccs, így meg talán lépéselőnybe kerülhetek a tippversenyben – kósza vágy ez csak, de gondoltam itt már érdemes ezzel kockáztatni :D

  A Saints borzasztóan jó otthon, dome-ban, ez a hazai közönség pedig félelmetes. De a múltkori meccsen valahogy nem tűnt nekem úgy, hogy ez zavarná Goffot. Aki egyébként a legnagyobb félelmem ezen a meccsen, mert nyilvánvalóan az irányítók között van egy nagyobb különbség a Saints javára (ezért is volt sokáig a Saintsen a tippem) és ha Goff nem játszik jól, akkor megette a fene az egészet. Előny viszont számára, hogy dome-ban játszik, nagyon fekszik neki ez a környezet, hogy nem zavarják a környezeti elemek – meg amúgy is, mindenki jobban játszik dome-ban, felnyomja a statokat stb, de mintha jobban jönni ki Goff kezéből a labda fedett stadionban.

  Szerintem overall a Rams egy tehetségesebb, jobb erőkből álló csapat, ha egyénekre vonatkoztatunk. Ezt nyilván ki is kell hozni belőlük, szóval nem feltétlen jelent ez győzelmet, sőt. Kíváncsian várom, hogy Wade Phillips milyen stratégiával áll ki a meccsre, megpróbálja-e első sorban megfojtani a futást, talán ez jó taktika lehet, még ha a Sainstnek nincs is ellenére a passzjáték, de azért szeretnek kiegyensúlyozottak lenni. Talib visszatérése nagy fegyvertény nyilvánvalóan, az ő Thomas elleni párharcán eldőlhet a meccs. Azt a luxust most nem engedheti meg a Rams magának, hogy nem szerez sacket senki, Donaldnéknak jobb munkát kell végezniük – ami nem lesz könnyű, de azért belülről sebezhető ez az OL és most kívülről is lesz pluszban Dante Fowler például.

  A másik nagy matchup a Rams OL vs Saints DL lesz. A múlt hétből kiindulva a Rams nyerheti ezt a párharcot, de nem tudom eldönteni, hogy mennyire segített a Cowboys gyenge játéka ebben a hatalmas dominálásban. Ekkora fölényt nyilván nem várok, de szerintem nyerheti ezt a matchupot a Rams OL. Akkor pedig bajban lesz a Saints, mert ha tud futni a Rams, akkor nagyon nehéz dolga lesz ennek a védelemnek. Mondjuk ha a secondary olyan jól játszik, mint az Eagles ellen, akkor meg a Rams lehet bajban, de nagyon más stílusú ez a két passzjáték, szóval szerintem nem fognak tudni annyira fölénybe kerülni Cooksék ellen, mint Jefferyék ellen.

  Az eszem talán egy kicsit a Saints felé húz a hazai pálya miatt, és ha nagy pénzt kéne tennem a meccsre, akkor valszleg rájuk tennék, de mivel nem kell, így inkább a meglepetés felé húzok :)

  Patriots @ Chiefs
  A Chiefs gyorsan szokott kezdeni, szerintem ez menni fog most is, Reid zseniálisan rajzolja fel az első 15 játékot. Szerintem overall menni fog az offense a Chiefs részéről, még ha a Patriots secondary rendkívül jó is. Gilmore-ék ugyebár főleg embereznek, ez Hill ellen halálos lehet.

  Szerintem most nem fogja meglepni Mahomest annyira a Pats védelme, bár nyilvánvalóan okozhatnak neki majd kellemetlen pillanatokat, de szerintem jobban fel fognak készülni Reidék abból, amit az előző meccsen láttak- aztán persze Belichickék megint előállnak majd valami újjal, ez nem kérdés. Ettől függetlenül szerintem kevésbé fogják tudni megzavarni Mahomest, mint az első meccsen, ahol láthatóan zavarban volt az all out blitzeknél. Erre szerintem most sokkal jobb terve lesz Reidéknek.

  Ha előnybe tud kerülni a Chiefs, akkor nehéz dolga lesz a Patriotsnak, mert egyébként a futójátékkal szerintem jól tudnának haladni. Viszont ha hátrányból kell játszani és sokat passzolni, akkor a Jones-Ford-Houston trió okozhat galibákat Bradyéknek. Tartok attól – szurkolva Reidnek, Mahomesnak és a Chiefsnek -, hogy ez az ezer papírvágás általi halál menni fog a Pats offense-nek és a Chiefs defense nem fogja tudni leparancsolni őket gyakran a pályáról és sok kis rövid játékkal szétszedik őket – ez lehet a Pats legjobb fegyvere, ahogy általában lenni szokott.

  Ha Foxborough-ban lenne a meccs, sokkal jobb esélye lenne a Patsnek (duh, nyilván), nálam leginkább ez a faktor döntött a Chiefs irányába, vagy legalábbis emiatt vagyok magabiztosabb ebben a tippemben, mint a másikban. Persze a Belichick faktort sosem szabad elfelejteni, de a Pats idei vendégszereplései szerintem sok okot adnak a félelemre a szurkolóknak.

 4. 4

  wolandrule

  Ha 40 szerzett ponttal (a boldod alapján) kikapunk, akkor a kardomba dőlök. :)
  Nekem a Saints a legkevésbé meggyőző a 4 csapat közül, szerintem a Rams futása működni fog és a passzok is ülhetnek, az egyik CB (nem ugrik be a neve) roppant gyenge a new orleansi védelemben, ezt nyilván McVay is észrevette.
  Hasonló a helyzet a másik meccsen is, ha Bradyék ki tudják fárasztani a Chiefs védelmét az utolsó negyedre, akkor jók az esélyek, és szerintem a rutin sokat fog számítani. Több turnovert is “várok” a Kansastől, Kelce a fontos meccseken nem játszik jól, és ideggyenge, Hillel nehéz mit kezdeni, ha 100 yard környékén tartja a D az jó.
  Azt várom, hogy két vendég viszonylag simán nyer egy általuk kontrollált meccsen.

 5. 5

  Fetyke

  Vitatkoznék! :D :D
  Én két hazai győzelmet várok. Ha nem is simát, de azért elég stabilat.
  A Pats@Chiefs meccsen mindennel egyetértek. A Rams@Saints meccsen viszont azt gondolom, hogy nemhogy annyira nem tud dominálni a Rams OL, mint múlt héten a Cowboys ellen, hanem semennyire sem, sőt azt a matchupot elveszítik. Ez a Saints DL nagyon jó és nagyon egyben van, az erejüket szerintem jól mutatja az alapszakaszbeli futás elleni védekezés teljesítménye. Alig rosszabbak a Bears-től, és ott pedig láttuk mit tudott nyújtani a Rams. Igaz a Saints secondary már közel sem Bears szint, ezért a passzjáték működhet, de az utóbbi hetekben ezen a téren is sokat fejlődtek a szentek. Csak azért nem várok nagy arányú sima hazait ezen a meccsen, mert Brees-ék hónapok óta leültek és akadozik a támadójáték, és igazából a védelem szállítja a győzelmeket (lásd múlt héten is az Eagles ellen).

  ui.: A Saints szurkolók helyében most kezdenék el igazán félni. :D Mert amit idén eddig bejósoltam (főleg Danival szemben) abból semmi sem jött be. bold! Most nekem lesz igazam. :)

 6. 6

  Vicgeordie

  A többség Patriots győzelmet vár? Még a végén eljinxelitek :)

 7. 7

  Vicgeordie

  Sztem P.J. Williamsre gondolsz. Buday Zoliék sírva szoktak rajta röhögni, annyira vakon van néha a srác…

 8. 8

  katonadani

  nem fogadtuk meg többségben Edelman tanácsát, hogy “bet against us”

  Amúgy vicces ez az underdogozás a Pecctől :)

 9. 9

  bjeela

  Szerintem meg két vendéggyőzelem lesz(bár a Saints meccs nagyon közel van ahhoz, hogy fordítva lássam). Egészen ecccerűen – bár nem Foxborough, de – a Pats jobb csapat, mint a Chiefs és ahogy azt már korábban is mondtam, a sok, rövid passzos játék – amit Dani a száz vágásnak nevez – még mindig a leghatékonyabb eszköz a D-k ellen. Pedig nagyon szeretném, ha Mahomes leverné végre az MVP átkot, de nem fogja. A Saints esetében az utóbbi hetek gyengébb teljesítménye, Brees formaromlása, amin a pihenőhét sem sokat segített elbizonytalanított. Addig ugyanis abszolút az volt a véleményem, hogy ha nem a Bears( :D ), akkor a Saints kapja meg a gyűrűt. A jelenlegi helyzet viszont az, hogy bár a Ramsnek is volt ilyen lehuppanása, de mostanában felfelé jönnek, míg Brees-ék még nem igazán találtak régi önmagukra. Ezért mostani állapotukban a Rams esélyesebb.

 10. 10

  bjeela

  Az a világröheje, de megalapozott. Ezzel lehet hergelni a csapatot, hogy “nehogymá, namajdakkormostjólmegmutatjuk”. Az underdogozás valóságalapja konkrétan nulla.

 11. 11

  stanley

  Meglep a múltkori nagy Chargers felszopás után ez a sok Pats siker jövendölés.
  Szerintem amúgy Chiefs-Saints SB lesz, sajnos. Nyilván nem Brees miatt, tőle nem sajnálom.

 12. 12

  Tizenkettes

  Érdekes, hogy a Chiefs és a Rams győzelmét megjósoló beharangozók szerzője – Leonidasz és Balentin – a másik csapat sikerére szavazott. Szerintem hitelesebb lenne, ha először lenne a szavazás, és olyanok írnák meg az egyik csapat melletti beharangozókat, akik valóban annak a csapatnak a sikerére voksoltak.
  A Rams mint csapat jobbnak tűnik, mint a Saints, de Brees azzal, hogy jobb QB, mint Goff, ezt kompenzálni tudja. Több a nagyobb tehetség, a playmaker a Rams oldalán, de ott a hazai pálya. Semmin sem lennék meglepve. Ha a Rams megfogja Thomast, de legalábbis limitálni tudja, azzal már rengeteget tehet a győzelem érdekében. Egy TD-n belüli különbséggel a Rams SB-ját remélem.
  A Patriots nagyon ért ahhoz, hogyan tudja elbizonytalanítani az ellenfelet, főleg egy rutintalan QB-t. Mahomes viszont nagyon nem olyan, mint egy újonc. Ahogyan a Saintsnek nagy előny a hazai pálya, úgy a Chiefsnek szerintem nem akkora fór az Arrowhead a várható nagy hideg miatt. Esélyesebb a KC, de a Patriotsot várom a SB-ba egy 7-10 pontos győzelemmel.

 13. 13

  Tizenkettes

  Ha korábban sokan sokra tartották a Chargerst, amit a földbe gyalult a Patriots, nem értem, miért annyira meglepő, ha ennek alapján most is bíznak bennük? Hozzátenném, a 9-6-os tipp a Patriotsnak szerintem is meglepő, még akkor is, ha a KC az elődöntőben azért nem hozta azt a domináns játékot, amit általában tud, és amit a Colts teljesen nulla játéka alapján remélni lehetett…

 14. 14

  Leonidasz007

  6 beharangot írtam a playoffban abból 5ször nem arra tippeltem akiét írtam :D

  Az emberek meg nem kapkodják csak úgy a beharangokat ugyh jó ha szerző van rá :D ellenben mindig annak szurkoltam akiét írtam, így igyekeztem megfogni azokat a pontokat ahol nyerhetnek.

 15. 15

  Breki a béka

  Szétbasz az ideg,hogy megint megjelent a sok patses csótány.
  Fogtok ti még sírni!
  Jön még fagyott kutyára kamion!

 16. 16

  Breki a béka

  Mondjuk a twitter profilja alapján szerintem nála alapvetően csak alibi dolog a foci.
  Elég Moszad gyanús.

 17. 17

  BenszeT

  A 9. heti NO-LA meccsen azt éreztem, hogy az edzők (Payton-McVay) közti különbség döntött. S. Payton dörzsöltebb, ezért fog most is a NO nyerni(remélem). McVay tehetséges, de kell pár év amíg felszedi a hiányzó rutint, és akkor lehet a 3 másik edzővel egy lapon említeni.

  A másik meccsre tippelni se merek.

 18. 18

  stanley

  + Brees > Goff.

 19. 19

  BenszeT

  + Kamara-Ingram>Gurley-Anderson

 20. 20

  LG

  Bold: a Patriotsnál három “…back” fog elkapott TD-t jegyezni: RB, FB, QB

 21. 21

  balentin

  cornerback?

 22. 22

  katonadani

  Én már a Kandallóban, kezdem a söröket :D
  ha valaki szeretne kérdezni, vagy csak beszélgetni, itt leszek mindkét meccs alatt és követem a kommenteket :)

 23. 23

  RobyBaggio1983

  Szerintetek melyik meccsen lesz több pont?
  Én mindkét meccsen 70 pont felett számítok!

 24. 24

  katonadani

  jó lenne, tettem overt mindkettőre :D

  dome miatt szerintem a Saints meccsen lehet több (még ha nem is lesz nagy hideg az Arrowheadben, szóval olyan hatalmas befolyása nem lesz az időjárásnak arra a meccsre sem)

 25. 26

  RobyBaggio1983

  Na de melyik meccsen lesz nagyobb különbség? Én a Chiefs-Pats meccset érzem simábbnak!

 26. 27

  katonadani

  egyiket sem érzem simának, de azért boldoltam egy 20+ pontos különbséget, mert az utóbbi években mindig volt ilyen konfdöntő :D

 27. 28

  LG

  Én alapvetően a támadó oldalon számítok elkapott TD-re, ezért nem írtam CB-t, de persze egy pix-six is simán benne van a Patriots D#-ben.

 28. 29

  Breki a béka

  Szóval breki keze megremeg ma?

 29. 30

  LG

  Remélem nem, de kétség kívül veszélyes a másik oldal…

 30. 31

  katonadani

  Lehet nem egy DE-t kell Kamrára állítani :D

 31. 32

  Breki a béka

  Mondjuk valamiféle nyomás Brees-re is elkellene… :D

 32. 33

  katonadani

  Demario Davis gecijól játszik idén – nagy meglepetésemre

 33. 34

  katonadani

  és ezt még az INT előtt írtam :D

 34. 35

  wolandrule

  Ha megfogja se lett volna 1. down…

 35. 36

  RobyBaggio1983

  Azér egy-két TD kell RZ-ból is!
  De szar játékhívások voltak

 36. 38

  wolandrule

  Brutális kerete van a Ramsnek, Goff a gyenge láncszem szerintem. Én nem látok benne semmi extrát, ez lesz a vesztük, ha nem ma akkor a SB-ban.

 37. 39

  Breki a béka

  Eddig a passrush is nulla…

 38. 40

  RobyBaggio1983

  Csak FG kévés lesz…

 39. 41

  BenszeT

  A 13/16 az brutális

 40. 42

  Tomi

  Remélem nem az elmúlt évekbeli tipik sima NFC döntő lesz ez is.

 41. 43

  Breki a béka

  Rams védelem mint egy szita,a Ryan Gosling második passza meg egyből INT.
  Félidőre szerintem már elfog dőlni a meccs.

 42. 44

  katonadani

  a hangzavar megöli a Ramst egyelőre (amellett, hogy szarok)

 43. 45

  Tomi

  Nyilván nagyon sok van még, és legutóbb is visszajöttek nagy hátrányból, de sajnos lehet ettől tartani.

 44. 46

  katonadani

  legutóbb egy fake punt kellett ahhoz, hogy ebben a stadionban egy csapat beinduljon…

 45. 48

  wolandrule

  A nagy támadó guru, akinek a macskája is majdnem HC lett (mondjuk Hue statjait ő is hozta volna) egy trükkös puntra volt a totál égéstől 3 drive alatt. Ok., hogy nem tart a fal, de borzalmas hívások voltak eddig.

 46. 49

  katonadani

  Saints ugyanígy állt múlt héten egy másik hasonlóan jó támadóguruval :)

 47. 50

  katonadani

  Saints szurkolók folyton fütyülnek síppal, elég geci :D

 48. 52

  katonadani

  nem is az, de azt hiszik, hogy lefújják a játékot.
  Chris Simms írta ki, hogy vagy 5x hitte már, hogy lefújták a játékot

 49. 53

  Breki a béka

  Az már egyéni hülyeség.
  Vagy esetleg van rá büntetés,ha sípszó után még csinálsz valamit?

 50. 54

  wolandrule

  Igaz. :D Amúgy eszembe jutott az Eagles, hogy simán foghatták volna ezt a Ramst, attól függetlenül, hogy LA-ben lett volna a meccs.

 51. 55

  katonadani

  ha valódi sípszó után baszol oda egy nagyot, akkor kapsz 15 yardos büntetést :D

 52. 56

  Breki a béka

  Nyilván azért mérlegelnek ilyenkor,mikor szarrásípolják a meccset a lelátórol.

 53. 57

  katonadani

  A liga legjobban fizetett futója már két labdát is elejtett, egyikből interception lett, másikból pedig nem jött össze a first down (4 pontos drop?).

  Mindeközben az idén két csapattól kivágott CJ Anderson indította be a Rams offense-t.

 54. 58

  Tomi

  Gurley biztos Jeffery-vel gyakorolt a héten.

 55. 59

  BenszeT

  Pepsi:DDD

 56. 60

  katonadani

  a te neved hallottuk SMS formában? :D

 57. 61

  BenszeT

  Nem de nekem is feltűnt:D

 58. 63

  Arnold Patsenegger

  Lehet,hogy a Rams még soha nem játszott hangos közönség előtt? ?

 59. 64

  katonadani

  ilyen hangosban valszleg nem. sztem ez közel lehet a rekordhoz.

  azt mondják a press boxban remeg a víz, mint a jurassic parkban

 60. 65

  Arnold Patsenegger

  Már a közvetítésen keresztül is félelmetes. Idén voltam a Gilletteben, és félelmetes volt élőben. Valamennyire már összetudom hasonlítani ,hogy élőben milyen és közvetítésben milyen. Ha ebből indulok ki ami most a TV-ben megy , tényleg brutális lehet….

 61. 66

  Breki a béka

  Egyébként az Arrowhead tartja a világrekordot 142.2 decibellel( September 29, 2014.)
  Most “csak” olyan 110 körül mérnek .

 62. 67

  Breki a béka

  “Amíg tart a bor,addig én megyek.” :D

 63. 68

  Arnold Patsenegger

  Remélem most befagy a torkuk a KC szurkolóknak ??

 64. 69

  Breki a béka

  Giselle fizet egy sört minden KC drukkernek,aztán csak igyák a -10 ben :”D….

 65. 70

  Arnold Patsenegger

  Az most biztos,hogy nem csak a sör lesz hideg de még a virslik is… És nem csak a hotdogban ????? komoly meccs lesz na….

 66. 71

  Breki a béka

  Közben Mahomesnál belengettek a köv szezon végén egy 200 milkás szerződést.

 67. 72

  katonadani

  holnap majd megírom :D Hunt visszaengedése már vázlatban, holnap kimegy az is :D

 68. 73

  AwesomeOne

  ejjjjjjj…. és ott a bann xD

 69. 74

  Tomi

  Tök jó meg minden, de meg lehet nézni hol vannak most a nagy pénzes irányítók csapatai…

 70. 75

  Arnold Patsenegger

  Ha ilyen ütemben növekszik a sapka akkor hosszútávon lehet nem hülyeség ha megadják neki előbb. Az elején jobban fájna,de mondjuk 3-4 év múlva egy középszerű QB fizu lesz csak.

 71. 76

  Tomi

  Bocsi, Danitól is :D

 72. 77

  katonadani

  plusz CBA újratárgyalás fogalmunk sincs hogyan hat majd bármire is

 73. 78

  BenszeT

  Hány éves?

 74. 79

  Arnold Patsenegger

  Pontosan.

 75. 81

  BenszeT

  A szerződés, 6 év vagy felette szerintem win-win.

 76. 82

  katonadani

  haha :D
  amúgy 5 év 40 millió lenne, de szerintem inkább két év múlva lehet ez reális

 77. 83

  katonadani

  6 év 33 millió már sima a mai viszonyok közt

 78. 84

  Arnold Patsenegger

  Jahh pont írni akartam,hogy 5 évnél tuti nem több….

 79. 85

  Breki a béka

  A negyven SE sok.

 80. 86

  katonadani

  soknak rengeteg, de két év múlva reális lehet :D

 81. 87

  Breki a béka

  Jimmy puszira kapta meg a szerződését,annak tükrében 40 milka “jövőre” Mahomes-nak korrekt.

 82. 88

  katonadani

  Taysom Hill csak két playen volt fent? hiányolom

 83. 89

  Arnold Patsenegger

  Egész jól beindult a Saints.

 84. 90

  Breki a béka

  Helmet to Helmet-nél nemvolt agyrázkodás protokol?

 85. 91

  BenszeT

  Az 5év 200 is vállalható.

 86. 92

  katonadani

  az troy hill volt, ő OUT is

 87. 93

  katonadani

  faszt troy, az Rams DB :D
  josh hill na

 88. 94
 89. 95

  Tomi

  Csak rá kellett szólni :D

 90. 97

  BenszeT

  Ő az idkfa kód.

 91. 98

  Breki a béka

  IDQD :D

 92. 99

  BenszeT

  Nem örök élet, fullon a fegyverek.

 93. 100

  Arnold Patsenegger

  Na, joccakát… Jó meccsnézést. Go Saints. A KC-Pats meccsen folyt köv.

 94. 101

  katonadani

  másfél órát aludni? :D

 95. 102

  Arnold Patsenegger

  Az inkább másfél óra forgolódás lesz az, de valamennyit pihennem kell mert reggel meló. (Mondjuk ígyis úgyis mosott szar leszek)

 96. 103

  katonadani

  Vajon kivegyem 20%-os bukással a Rams+Chiefs és az Over+Over fogadást?

 97. 104

  Tomi

  Nem szabad. Hinni kell végig a tippben. Max elmegy :D

 98. 105

  Breki a béka

  “Nagy számok törvénye” mi? :”D

 99. 106

  Tomi

  3&15-re középső futás? McDanielsnek nem Kansasban van most jelenése?

 100. 107

  katonadani

  áh az a kezében volt

 101. 108

  wolandrule

  2&20 volt amúgy.

 102. 109

  katonadani

  Breesnek amúgy elfogyott a karja? hosszú passzok nagyon nem mennek – eagles ellen is csúnya volt.
  Pedig dome-ban vagyunk

 103. 110

  katonadani

  (előtte a Ramsnek volt ez a harmadik)

 104. 111

  Tomi

  Ahova helyezte az előbbi majdnem interceptiont az is érthetetlen volt.

 105. 112

  katonadani

  neee neki kell menni

 106. 113

  wolandrule

  Goff eltotyogta, simán befuthatott volna.

 107. 114

  katonadani

  (ott volt egy facemask mondjuk Goffon, ami persze a totyogáson nem változtat)

 108. 115

  katonadani

  (ez sem volt egy jó passz btw)

 109. 116

  Breki a béka

  Anyááád :D

 110. 117

  SAINTS

  Brees egyszerűen nem merte eddig elvállani a hosszú passzokat de ottvan végre!!

 111. 118

  wolandrule

  Az idióta hős akart lenni, ahelyett, hogy leütötte volna…

 112. 119

  katonadani

  hát ez elég nyilvánvaló :D

 113. 120

  katonadani

  (am ez a crew dobta a legkevesebb zászlót idén, ettől függetlenül ez nyilván hülyeség volt)

 114. 121

  RobyBaggio1983

  A bírók nem vittek zászlót???
  Hosszabbítàs?

 115. 122

  Breki a béka

  Közben Brees beelőzte Rodgers-t a PO passzkisérletek örökranglistáján,és így már a nyolcadik.
  Míg a sikeres PO passzokban feljött a hatodik helyre, Big Ben mögé.

 116. 123

  BenszeT

  Remélem sokan isznak pepsit

 117. 124

  RobyBaggio1983

  Most már bármi is lehet. Kiben maradt vmi meglepi.
  Sztem Rams

 118. 125

  katonadani

  fowler mekkora pickup

 119. 126

  Tomi

  Greg the leg

 120. 127

  pritek

  Remelem a biroknak van egy menekulo alagut, kulonben it meglincselik oket.

 121. 128

  piiii

  Bírók, szép volt. Hihetetlen, hogy ekkora hibát vétenek. Szánalmas…

 122. 129

  bjeela

  Ez egy vicc volt…

 123. 130

  bjeela

  1:45-nél repülnie kellett volna a zászlónak, és vége a meccsnek.

 124. 132

  pritek

  Igy igy. Es meg pizza is szar volt amit rendeltem…. Botrany

 125. 133

  bjeela

  Az utóbbi tényleg az!

 126. 134

  Breki a béka

  Remélem kivetted :”D

 127. 135

  bjeela

  Viszont Brees utolsó INT-je egy college QB klasszik hibája volt. Nevetséges, hogy egy jövőbeli HoF játékos ezt elkövesse.

 128. 136

  rightinthenuts91

  Na ezután próbáljak meg aludni Saints szurkolóként.
  Vannak bírói hibák, oké. DE EEEEEZ????? WTF?? :'((((((

 129. 137

  bjeela

  Na, ki a király? :D

 130. 138

  LG

  Sajnálom a Saints-et :( De azért az az 57 yardos field goal… Wow!
  Ha most a Chiefs-t fogják nyomni a bírók, akkor jöhetnek majd az összeesküvés elméletek :D

 131. 139

  rightinthenuts91

  Ma megint a gyengébbik formáját hozta, ez van :(. Ennek is köszönheti a Rams h továbbment.

 132. 140

  Breki a béka

  Népszínház utca? :”D

 133. 141

  bjeela

  Ezt írtam le korábban jóslatként, hogy Brees még nem talált magára, dadogott az utolsó 5 meccsén. És ez számít. És számított is, bár ha nem ilyen elképesztő bírói baki van, akkor Brees a döntőben van.

 134. 142

  bjeela

  A lányokra gondolsz? :D

 135. 143

  rightinthenuts91

  Reggelig :D

 136. 144

  Breki a béka

  Kansas city
  -7 fok
  -15 fok hőérzet

 137. 145

  Breki a béka

  NEEEEM
  NEEEEEM :D

 138. 146

  bjeela

  És az történik, amit jósoltam. Sajnos a Pats fog nyerni, pedig Mahomesnek járna a gyűrű.

 139. 148

  katonadani

  na már itthon, nézzük ezt az AFCt.
  Go Chiefs!

 140. 149

  Breki a béka

  Fagyott kutya ,kamion,meg futkozó csótányok.
  Mennyit is engedtek a főnökök az első negyedben átlagosan a szezonban?

 141. 150

  Breki a béka

  Hát eddig Mahomes olyan mint a bádogember.
  Már keresem Dorotyt a pálya mellett.

 142. 151

  katonadani

  már most idegesít ez az ezer papírvágásos offense :D

 143. 152
 144. 153

  crain

  Most kicsit magukat vágták meg…

 145. 154

  Breki a béka

  Még benne van egy széfti… :”D

 146. 155

  crain

  Nem touchback?

 147. 156

  katonadani

  de, mennek a 20asra

 148. 157

  Breki a béka

  Azért ilyen játékkal merd mondani hogy nem nézhető ki bármi.

 149. 158

  katonadani

  megint idegesít :D

 150. 159

  katonadani

  pats def elég jól nyomja, király ez a secondary, jól embereznek, press manben főleg jók. hillt meg kettőzik, nincs szabad ember…

 151. 160

  d zoli

  A békák lelassulnak hidegben.

 152. 161

  d zoli

  Passz. Meccsenként 18-at. (odahaza)

 153. 162

  d zoli

  Tele van fosva a piros gatya. Ha a szünetben rendbejönnek akkor csodát látunk. Remélem most Bill nem hagyja följönni az ellenfelet ahogy szokta..

 154. 164

  d zoli

  Legyen igazad.

 155. 165

  Arnold Patsenegger

  Eddig ott folytatják ahol abbahagyták.

 156. 166

  d zoli

  Valakinek az anyját!

 157. 167

  Arnold Patsenegger

  Na tessék, többet nem is dícsérem őket mert ez lesz..

 158. 168

  Breki a béka

  Rozmárbácsi meg átbaszott a playbookkal :(

 159. 169

  d zoli

  Az orr alá növesztett punci pihe, az miért jó?

 160. 170

  Arnold Patsenegger

  Érdekes lesz ez a második félidő.

 161. 171

  d zoli

  Brady elkezdhetne már jól játszani…

 162. 172

  Arnold Patsenegger

  Most kell a TD, jó helyzetben vagyunk. Menni kell mert simán visszajöhetnek.

 163. 173

  Arnold Patsenegger

  Amúgy ez nem inkább holding volt mint PI?

 164. 174

  Breki a béka

  De.

 165. 175

  d zoli

  Do your job! Let’s go!

 166. 176

  d zoli

  Pitschába!

 167. 177

  Arnold Patsenegger

  Tök váratlan, középső futás…. Ami nem lesz meg … De komolyan egy QBsneak nem ment volna?

 168. 178

  katonadani

  Bradynek megvan a joga, hogy qb sneakre áthívja. ott volt 3 védő a centeren

 169. 179

  Arnold Patsenegger

  Mi ez a szar ????????

 170. 180

  rowi

  ujjhegyek megvoltak. de ez tipikusan az lesz, amit megadtak pályán, visszanézik, majd mivel megadták pályán úgy hagyják

 171. 181

  Arnold Patsenegger

  Szerintem is.

 172. 182

  Arnold Patsenegger

  De amúgy nem vagyok benne biztos hogy az ujjhegy megvolt….. Ilyen egy fost….

 173. 183

  Breki a béka

  Minden szögböl más :”D

 174. 184

  rowi

  egyébként igen. oldalról mintha hozzáérne a földön a középsőhöz.- szemből a hüvelykujjhoz

 175. 185

  d zoli

  Jules bazmeg! Ülj le pihenni!

 176. 186

  Arnold Patsenegger

  Na az élet hamarabb dönt, és mégis csak ad egy labdát a KCnek.

 177. 187

  rowi

  így korrekt:)

 178. 188

  Breki a béka

  gondolom a labda perdülete miatt.

 179. 189

  d zoli

  Mi? Ne legyél már F Ricsi pls! “onnan úgy látszik, hogy igen. A onnan meg látszik, hogy mégsem. Tehát nem tudunk dönteni”

 180. 190

  rowi

  ez már az INTnek szólt

 181. 191

  Arnold Patsenegger

  Az Öreg BB megmondta, a legtöbb csapatot nem kell megverni… Megverik saját magukat. A Pats most ezt prezentálja.

 182. 192

  katonadani

  Romo mondta egyből, hogy kosárban azt szokás mondani, hogy “Ball don’t lie”.

 183. 193

  crain

  Azért te sem gondolod komolyan a felvételek alapján, hogy hozzáért, ugye?

 184. 194

  katonadani

  gyönyörű play design

 185. 195

  d zoli

  És az mit jelent? Ez úgy pattog mint a kurvaanyját. Erről nem mondod meg mitől vált irányt.

 186. 196

  katonadani

  nem tudom eldönteni.
  Egy biztos: Edelman hülye volt, hogy egyáltalán a közelébe ment a labdának

 187. 197

  Arnold Patsenegger

  Hát ezt nem lehet megállapítani.

 188. 198

  rowi

  és azt meg tudod, hogy nem ért hozzá tutira? ilyenkor mindig az van, hogy pályán megadták, hogy visszanézzék. vissza is nézik, majd mivel nincs egyértelmű bizonyíték, úgy hagyják, ahogy megítélték. de most mégis visszavonták…

 189. 199

  Arnold Patsenegger

  Ez azt jelenti, hogy ha nem is adják meg a KCnek a TD-t a labda vissza adja saját magát.

 190. 200

  crain

  Utóbbi tuti, az nem kérdés, ahhoz visszajátszás sem kellett. :)
  De a több szög pont azért fontos a videózásnál, mert kizárhat minden eshetőséget. Ez itt sztem pipa.

 191. 201

  d zoli

  Persze. Látszott, hogy nem. Még a kesztyű tépőzára sem.

 192. 202

  crain

  Szerintem igen. Pont ezért van sok szögből felvétel. Az, hogy oldalról úgy tűnik, cáfolja szemből. Ez nem lehet szempont, mert ennyi erővel az űrből úgy tűnik, h az egész stadion hozzáért :D

 193. 203

  Arnold Patsenegger

  Itt még bármi lehet… Kurva jó meccs.

 194. 204

  rowi

  mondjuk az alapszakaszban sztem szó nélkül így maradt volna. egyébként meg mindegy, mert a labda visszaadta magát

 195. 205

  Arnold Patsenegger

  Ez mi volt?

 196. 206

  Arnold Patsenegger

  Mi a faszom? A bírók komolyan…. Hol volt ezt RTP?

 197. 207

  crain

  PI, csak nem azt fújták, hanem vmi hülyeséget :D

 198. 208

  crain

  Az sehol…

 199. 209

  rowi

  ez az rtp elég nagy lol. edelmant meg az INTnél egyébként jól belegyalulták a földbe, de az meg kimaradt a sporiknak

 200. 210

  Arnold Patsenegger

  Amit meg kell azt nem fújják be .

 201. 211

  Arnold Patsenegger

  Hallod , szakadok ezen a meccsen.

 202. 212

  d zoli

  It’s a catch gecó!

 203. 213

  katonadani

  nálam ez még control

 204. 214

  crain

  Ne légy Ricsi, hogy igazságot szolgáltatott… ez hülyeség. Sztem nem ért hozzá, az INT meg sajnos vitathatatlan, sz*r dobás még sz*rabb érintéssel.

 205. 215

  rowi

  ez nálam is jó

 206. 216

  Arnold Patsenegger

  Az amúgy.

 207. 217

  d zoli

  Az. A pi jogos lett volna. Gronknál is.

 208. 218

  Arnold Patsenegger

  Az de azt miért nem fújja be, de a bullshitet meg igen.

 209. 219

  rowi

  nem pi, hanem int utáni unnecesry 15 yardért

 210. 220

  crain

  A kérdés jó, a negyedikre elfáradtak a bírók, őssze-vissza fújnak

 211. 221

  d zoli

  Menjé te áálaaat!!

 212. 222

  crain

  Gronk is back!

 213. 223

  Arnold Patsenegger

  Valaki, adjon nekik egy snickers-t…. Vagy egy kávét… Vagy csak nézzenek jó meccset…

 214. 224

  Arnold Patsenegger

  Amúgy JMD nagyon nem hív jó futásokat megint. Nagyon karcos ez a meccs.

 215. 225

  Arnold Patsenegger

  ????? ma bazd, nem szabad semmit írnom. Mindenki rámcáfol.

 216. 226

  d zoli

  Az összes rozmár a vendégem egy limonádéra

 217. 227

  katonadani

  nem értek egyet :D

 218. 228

  d zoli

  Védekezz. Támadj vissz. Julest küldd ki a stadionbúl!

 219. 229

  Arnold Patsenegger

  Már én se. ??????

  (Azt eltelt 10másodperc )

  ?????

 220. 230

  Arnold Patsenegger

  Már nem is merek írni semmit. ?????

 221. 231

  Arnold Patsenegger

  Mi a faszom de komolyan mire dobtak…. Tuti valami bullshit.

 222. 232

  d zoli

  Bíró bazmeg…

 223. 233

  rowi

  a dpi megint vicc volt, de a roughing megáll

 224. 234

  Csiken

  Kansas city Clock management… en nem is ertem mit művelnek

 225. 235

  Arnold Patsenegger

  Komolyan, kinyít ez a meccs. Kurva héccccrntségit. Majdnem int. Most meg mindjárt TD.

 226. 236

  crain

  Csak nem mindegy a yard… egyelőre mindkét meccsbe nagyon belenyúlnak

 227. 237

  Arnold Patsenegger

  Mondjuk két percet adni a Patsnek lehet hiba lesz.

 228. 238

  d zoli

  Kész bmeg…

 229. 239

  d zoli

  Ámen

 230. 240

  Csiken

  Igen… kettőt futás kellett volna two minute elott aztan pörgetni tovabb az órát

 231. 241

  Arnold Patsenegger

  Ma a bírók marha nagy faszságokat hívnak.

 232. 242

  rowi

  íj ez szép, de túl gyors. legalább a 2 minute-et még el kellett volna égetni. vagy legkésőbb a kickoffnál

 233. 243

  Arnold Patsenegger

  Na az öreg földhöz baszta a tabletet….mi lesz itt.

 234. 244

  rowi

  mindenesetre ez a negyed kárpótol az egész rájátszásért

 235. 245

  Arnold Patsenegger

  Azt megmondom.

 236. 246

  Csiken

  Meg az előző championship game is izgi volt

 237. 247

  rowi

  az engem nem, sőt. ok a vége izgalmas volt, sporik, hosszabbítás, de úgy egyébként semmi látványos nem volt a meccsen. ha az az alapszakaszban van, akkor másnapra szó nélkül elfelejtem, ha meg öfet kell írnom róla, akkro erősen szenvednék

 238. 248

  Arnold Patsenegger

  No huddle, azt annyival remélem megbasszák őket…..

 239. 249

  d zoli

  Aggódik a rozmár.

 240. 250

  Arnold Patsenegger

  Gyerekek … Micsoda meccs.

 241. 251

  rowi

  az nem catch

 242. 252

  Arnold Patsenegger

  Nem.

 243. 253

  crain

  Félek én is h nem…

 244. 254

  Arnold Patsenegger

  Egyértelmű h nem.

 245. 255

  Arnold Patsenegger

  Csak azt nehogy az öreg most bebasszon egy TD-t.

 246. 256

  Csiken

  Huh itt megint mi lesz

 247. 257

  Arnold Patsenegger

  Kurva élt ….. Mi ez a meccs.

 248. 258

  Csiken

  Tipikus New England, innen mar sima

 249. 259

  rowi

  pfffffffff

 250. 260

  Arnold Patsenegger

  Onnan, bemegyünk, azt kávé lefőtt.

 251. 261

  d zoli

  Grat Gronk! Ezen a meccsen csak anyám nem ejtett még el labdát…

 252. 262

  d zoli

  Pls ezt ne!

 253. 263

  crain

  Aztán meg…

 254. 264

  Arnold Patsenegger

  Ha onnan nem, akkor még is érdemeltünk.

 255. 265

  Arnold Patsenegger

  És még mindig van, 40mp

 256. 266

  Csiken

  Túl hamar lesz ez :D field goal meg lehet

 257. 267

  d zoli

  Ollé! Miami meccset visszanéztétek ugye? UGYE?

 258. 268

  Arnold Patsenegger

  Töröld is ki ezt a szar hozzászólást. ?????

 259. 269

  Breki a béka

  Sütik a békát?

 260. 270

  d zoli

  Tanuljanak belőle! Ne kövessék el ugyanazt

 261. 271

  Arnold Patsenegger

  Na szarba faszt. Most mindent bele D.

 262. 272

  Arnold Patsenegger

  Az catch.

 263. 273

  Csiken

  Van még vagy 15 éve ugyhogy mindegy mikor kezdi el hozni az elso super bowljat

 264. 274

  Csiken

  Még egyet fel dög dobni az endzoneba :O

 265. 275

  Arnold Patsenegger

  Aha, remélem INTre

 266. 276

  Csiken

  Szélre fog menni külső vallra

 267. 277

  d zoli

  Infarktus

 268. 278

  Arnold Patsenegger

  Bele JC kezébe.

 269. 279

  Arnold Patsenegger

  Kurva élet. Na most legyen kapufa. ?

 270. 280

  d zoli

  Ice the kicker baby!

 271. 281

  Arnold Patsenegger

  Ugyvan.

 272. 282

  Csiken

  Na akkor még egy hosszabbítás, nice!!

 273. 283

  d zoli

  Ma se pihenjük ki magunkat…

 274. 284

  Arnold Patsenegger

  Na, van még 8mp.
  CP visszahordja TD-re.

 275. 285

  Csiken

  Talán több eszük van es kirúgják mint a green baynek ilyenkor általában… :D

 276. 286

  d zoli

  Elgázolja egy csillámpóni

 277. 287

  Csiken

  Nem ertem amúgy miert nem rúgják ko ilyenkor inkább a p*csaba

 278. 288

  Arnold Patsenegger

  Kurva élet. Reggel meg meló.

 279. 289

  Tomi

  Vagy vizsga :D

 280. 291

  Arnold Patsenegger

  Na elmész a faszomba. ????????????

 281. 292

  Arnold Patsenegger

  Mit gondoltok, Bradyék végig mennek elsőre?

 282. 293

  Csiken

  Nyilván, ilyenkor mindig mindent megcsinálnak

 283. 294

  Breki a béka

  Josh kinyitja az icipici titkos füzetecskéjét.

 284. 295

  Csiken

  Kicsit uncsi mar mindig a patset nezni a super bowlban de ha bejutnak legalabb a tom vs time 2. Évadja is jo lesz

 285. 296

  Arnold Patsenegger

  Jó lesz.

 286. 297

  pritek

  Nyilvan tobb hosszabbitasos lesz, nehogy veletlenul lehessen aludni valami.

 287. 298

  Arnold Patsenegger

  Olyan titkos hogy néha ő sem találja.

 288. 299

  Csiken

  Pedig az elso félidő a sok futástól eleg gyorsan pörgött :D

 289. 300

  Arnold Patsenegger

  Majd alszunk holnap után után után után után.

 290. 301

  Arnold Patsenegger

  Na Edelman be vajazta az ujját és felnyúl a KCnek. ????

 291. 302

  Csiken

  Szokásos patriots hero mode :)

 292. 303

  Arnold Patsenegger

  Bazd. Ez megint 3&10

 293. 304

  Csiken

  Harmadszorra is sima a harmadik es hosszú. Brutális ez a győztes mentalitás ami patsben van

 294. 305

  Arnold Patsenegger

  Kurva héccentségit. …

 295. 306

  Arnold Patsenegger

  Ugyvan, ott vagyunk.
  Szép volt KC.
  Nagyon jó meccs volt.

 296. 307

  Csiken

  Szegény chiefst sajnálom kicsit… mondjuk az öreg baszta el megint a time managementtel, na meg persze pats mindig nyer

 297. 308

  rowi

  de nem várom…úgyis megnézem. de nem várom.

 298. 309

  Csiken

  +1. Igy nem tudom elképzelni hogy a ramsnek lesz esélye, felfalja őket a pats, nagyon fickós ez a pats védelem

 299. 310

  pritek

  Uuuuuuuuuuuncsi

 300. 311

  Breki a béka

  Csóri rájen goszling :(

 301. 312

  d zoli

  Idegenbeli átok, young prodigy, Bill verő Andy, Father time. Akkó Gratula hazafiúk és hazabácsik!

 302. 313

  Arnold Patsenegger

  Mondjuk Cardinals szurkolóként elhiszem.

 303. 314

  crain

  Nekem is uncsi, de ezek szerint szeretem az uncsi dolgokat :D

 304. 315

  d zoli

  Nfl-ben? Nincs esély? Ugye viccősz?

 305. 316

  chester

  Elhitte bárki, hogy ebből a drive-ból nem TD lesz? :D

 306. 317

  Arnold Patsenegger

  Elhiszem,hogy az emberek unják már. De könyörgöm… Mennyi esélye volt itt a KCnek nyerni. … Mi a lófaszt csináljunk ha nem bírnak megverni otthon .

 307. 318

  Csiken

  Csak az aki nem látta még a patset bekapcsolni az IDDQD parancssort

 308. 319

  chester

  Pont ez az uncsi. :D

 309. 320

  Breki a béka

  Brady: 30/46,348 Yard, 1/2 TD/INT 77 QBR
  Mahomes:16/31,295 Yard, 3/0 TD/INT 117 QBR

 310. 321

  Csiken

  Saints ellen izgibb lett volna, kar hogy brees meg kikapcsolta az utóbbi hetekben a God modeot

 311. 322

  Csiken

  Pats secondary >>>> chiefs secondary

 312. 324

  Arnold Patsenegger

  Na jóccakát. Még 2 óra alvás. Kitartás mindenkinek aki dolgozik, vizsgázik….

 313. 325

  Arnold Patsenegger

  Ez van. GO PATS

 314. 326

  katonadani

  bazzeg hogy írok most erről összefoglalót? :D

 315. 327

  eeeeeeeeeeeeek

  Gyenge meccs egy értékelhető negyeddel, abban is mindenki tudhatta hogy ez lesz. Szar lesz a SB is 38-24 az NE-nek.

 316. 328

  Arnold Patsenegger

  Na ez már trollkodás. Minden volt ez csak nem unalmas.

 317. 330

  crain

  Vagy inkább Pats futás elleni védelem kontra Pats futás – tudtuk, hogy ez lehet a kulcs, de tudta ezt mindenki…

 318. 331

  Breki a béka

  Már fent is van a 2 mecsnek az összes statja:
  https://nextgenstats.nfl.com/stats/game-center

 319. 332

  eeeeeeeeeeeeek

  Nem mondtam hogy unalmas, csak hogy gyenge.

 320. 333

  wolandrule

  Egy lyukas garast nem adtam volna a meccsért a 3. negyedtől, de hát a goat az goat. Sima lehetett volna, de olyan nincs, a sokadik agyvérzésem megvolt. A fej másodszor is bejött. :)

 321. 334

  chester

  Nem, de érted, szerintem ennyi egyéni hibát a Patriots még nem vétett egy PO meccsen mint ma, de semmi látszata nincs. Egy percig nem hittem el, hogy a Chiefs fog nyerni. Jöhet bármilyen szuperszezont hozó csapat az AFC-ben, a Pats rutinból elteszi zsebre.

  Tudom ez téged szurkolókènt ponf hidegen hagy, és nem is vároom el, hogy érdekeljen, ds ettől még kufva unalmas ez az AFC már évek óta. Ha jól emlékszem, akkor 2003 óta 9 vagy 10 QB játszott konferencia döntőt, SB-t meg konkrétan négy 16 év alatt.

  Unalmas, na.

 322. 335

  wolandrule

  Mondhatni, hogy domináltunk, de hajszál híján kevés volt.

 323. 336

  Breki a béka

  Mondjuk nagyon nem is próbálkoztak futással a chiefsnél.
  12 futás volt,abból 2 Mahomes,10 Williams.

 324. 337

  eeeeeeeeeeeeek

  És a legjobb, hogy Goffnak kéne elverni a Pats-et… Viccnek jó.

 325. 338

  wolandrule

  Miért nem szóltál, hogy ez lesz? Akkor nem öregszem 10 évet. Remélem olyan jó próféta leszel, mint a SB LI-n, akkor bemondtad, hogy 21-0-ról nyerünk. :)

 326. 339

  jimboy #SPALack

  hagyd meg renningannek

 327. 340

  d zoli

  Time to throw érdekelne.

 328. 341

  eeeeeeeeeeeeek

  Ha NE szurkoló lennék, biztos nem tudnék idegeskedni… Úgyis tudom, hogy nyerni fognak.

 329. 342

  d zoli

  Pecc szurkoló vagyok. Még most is 200 a vérnyomásom.

 330. 343

  Breki a béka

  Most miért?
  Kemény csávó, ő játszott a Drive-ba :D
  https://www.youtube.com/watch?v=QjjKEIQI7sc

 331. 344

  d zoli

  Huhh. Az a flea flicker megnyugtatott volna. Bill bazmeg ezzel a kiélezős játékával megint az őrületbe kerget. Szerintem résztulajdona van a TV-ben. Ezért nem simáz előnyből.

 332. 345

  eeeeeeeeeeeeek

  Irigy vagyok rátok, hogy elhiszitek, hogy veszthet a Pats. :)

 333. 346

  chester

  Örülök, hogy nem csak én vettem észre a hasonlóságot :D

 334. 347

  d zoli

  Nem volt egy éve amikor 505 passzolt yarddal sikerült…

 335. 348

  chester

  Jobban utáltam akkor a Patset mint amikor nyer

 336. 349

  eeeeeeeeeeeeek

  De itt sajna nincs kocsija, amivel átrohanhat a védelmen. :D

 337. 350

  jimboy #SPALack

  amúgy nekem az volt az első benyomásom, hogy az a flea flicker nem tervezett volt, hanem ad-hoc

 338. 351

  Breki a béka

  Tudod,ő a csávó a halálcsillagon a Vader mögött :D
  “támadnak a lázadok uram!”

 339. 352

  d zoli

  Ha annyit beszél a huddle-Ben akkor nem aggódok.

 340. 353

  katonadani

  szerinted a peccnél be mer vállalni bárki egy ad hoc flea flickert? :D
  tervezett volt az, úgy mentek a route-ok is

 341. 354

  Breki a béka

  Brady:2,51
  Mahomes:3,32

 342. 355

  wolandrule

  Szerintem tudatos volt, de nem Hogannek, aki rossz felé fordult, mint B-terv.

 343. 356

  wolandrule

  Elnézve az NFC-döntőt, őket is elraktuk volna ma.

 344. 357

  Breki a béka

  Egyébként az jó,hogy Mahomes nem omlott össze.
  Csak ugye az idő menedzselés….

 345. 359

  d zoli

  Thx. Ez biza nem semmi!

 346. 360

  d zoli

  Te! Az Tarkin volt.

 347. 361

  bjeela

  Nem értem, hiszen Reid ebben mindig jó volt…

 348. 362

  csak ezt ne

  Hát a Chiefs Pats kapcsán nem sok mindent találtál el, ennyit a szakértői elemzésekről. Másnap már nagyon vicces. Mert minden másképpen lesz.

  Gyorsan kezd a Chiefs. Jobban megvédik majd Mahomest. Galibát okoz a KC passrush bármikor is. Egyedül az jött be, hogy a Pats haladni fog sok kicsi lépéssel. De ez legalább nagyon.

 349. 363

  d zoli

  Láttuk miért nyert annyit. Azt is láttuk, hogy SB-t miért nem…

 350. 364

  bjeela

  Látom az irónia nem erős oldalad :D

 351. 365

  d zoli

  Ja. nem ennek szólt. Csk 1.5 óra alvás után írok. Reid egy szupcsi edző. Tényleg. És csak egy kicsi hiányzik neki. Hajnalban ezt láttuk.

 352. 366

  bjeela

  Reid sosem értett az időhöz.

 353. 367

  d zoli

  Ha 56 percben penge akkor a maradék 4-et delegálja valakinek. Ezért van a stábja. Mindenki másban erős. Basszus. Szomorú amikor nüanszokon múlik egy ekkora forma karrierje. Egy franchise sorsa… Ebben a ligában pedig Kell menedzselni a nüanszokat.

 354. 368

  bjeela

  Ezt már az Eaglesben is sokan mondták neki… :D A csávó hatalmas forma, de neki is megvan a kriptonitja: az idő.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team