Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking #10

Jubileumi kiadáshoz értünk, a hangulatot a Steelers érezte át a legjobban a csapatok közül. A top7 összetétele jelenleg elég fixnek tűnik, de a sorrenden már lehet vitatkozni. Az viszont biztosnak látszik, hogy az NFC Wild Card helyeiért (csoportgyőzelmeiért)  nagy lesz a harc. Az AFC lényegesen gyengébb idén.

 

 

Az elmúlt egy hónapban szinte minden héten volt telitalálat, nem egyszer több is a Tippjátékunkban, és nincs ez másként most se. Ezúttal 3 db 14/14-es szelvény érkezett be, a versenytársaknak jár a taps, én pedig már el fogyasztottam a jutalom söröm. Egészség’!

1. (1.) Philadelphia Eagles 8-1

 

 

2. (6.) New Orleans Saints 7-2

 

Jelenleg a nem is annyira titkos SB-favoritjaim. Azt például ki gondolta volna, hogy amíg Brees a csapatnál és pályán van, vezetnek valaha is egy kizárólag futásokból álló drive-ot? Most a Bills ellen megtették.

 

3. (3.) New England Patriots 7-2

 

 

4. (4.) Los Angeles Rams 7-2

 

Eközben Los Angelesben:

 

5. ( 5.) Minnesota Vikings 7-2

 

A padon a visszatérése miatt örömkönnyeket hullató Bridegewater, a pályán az élete formájában lévő Keenum. Alakul az év végi QB-dráma a csapatnál, de egyelőre minden szép.

 

6. (2.) Pittsburgh Steelers 7-2

 

A szezon 10. játékhetén a 10. percben Ben Roethlisbergernek 10 TD-passz mellett 10 INT állt a neve mellett 10 benyelt sack kíséretében. #illuminati

 

7. (7.) Kansas City Chiefs 6-3

 

 

8. (8.) Jacksonville Jaguars 6-3

 

 

Wild Card

 

9. (9.) Carolina Panthers 7-3

 

 

10. (10.) Seattle Seahawks 6-3

 

6-3-ról nem is annyira néz ki szörnyen az állás és a szárnyaló Rams, de a playoffhoz az ATL, PHI, LAR, @JAX, @DAL (Zeke visszatérő meccse) sorból legalább kettőt nyerni kellene, és közben nem bukni a 49ers és a Cardinals ellen. Véleményes, legalábbis véleményes…

 

11. (12.) Tennessee Titans 6-3

 

Nem tűnnek annyira jónak a meccsek közben, de szép csöndben csak összeraktak egy négymeccses győzelmi sorozatot.

 

12. (11.) Buffalo Bills 5-4

 

Tavaly még csak egy műpéniszre futotta. Idén már egy igazira is:

 

 

 

In the Hunt

 

13. (14.) Detroit Lions 5-4

 

Amikor az olaszok legutóbb 1958-ban nem voltak ott a foci-vb-n, a Detroit Lions volt az NFL-címvédője. #justsayin

 

14. (-) Atlanta Falcons 5-4

 

A Cowboysszal lemeccselték ezt a helyet. De ahhoz, hogy év végén a Wild Cardra is reális(abb) esélyeik legyenek, győzniük kellene Seattle-ben, mert az az egymás elleni eredmény nagyon könnyen eldöntheti, hogy melyikük jut be a playoffba.

 

15. (15.) Oakland Raiders 4-5

16. (16.) Baltimore Ravens 4-5

 

A 10. hetet követően nem csoportgyőztes már tényleg csak muszájból van itt 50 % alatti mérleggel, igaz negatív mérlegű csoportgyőztesre idén nem nagyon van esély. Amíg az NFC-ben még a 13-14. helyekre is lenne még további jelentkező, addig az AFC 5 csapatot kivéve egyelőre siralomház és nem hogy az In the Huntot, hanem a Wild Cardot is nehéz összeszedni.

 

1/1 Cleveland Browns 0-9

 

Tudtam én múlt héten, hogy addig kell itt az 1/1-el variálni amíg lehet. Sok pozitívum nincs a Browns szezonjában, de – még múlt héten ugyan – a Madden Mobile nagy nehezen csak talált egyet:

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!