Connect with us

Hír

Több játékos számára is véget ért a szezon

További erős nevekkel bővült az így sem gyenge IR válogatott. Néhány játékos sajnos az elmúlt napokban szenvedett olyan sérülést, amivel ez elkerülhetetlen volt, néhányukat meg inkább a jövő szezont tartják prioritásnak, mint az ideit.

 

 

Kezdjük a legfrissebbel, a Redskins tigh endjével, Jordan Reeddel. A Rézbőrűek három játékost is a sérültlistára pakoltak, köztük a legnagyobb név a klasszis tight end. Reed szokásához híven ismét sérülésekkel küszködött a teljes szezonban, ami erősen limitálta az idei játékát. Miután a Redskins már matematikailag sem juthat a rájátszásba, inkább a szebb jövő érdekében nem erőltetik tovább Reed játékát, így csak 2018-ban találkozunk majd vele.

 

A többi játékosról már beszámoltunk. Carson Wentz keresztszalag szakadást szenvedett, ami nem csak az idei, de félő, hogy a jövő évi szezonra is hatással lehet, ugyanis nem olyan rövid az ilyen súlyos sérülésből való rehabilitáció. Ryan Shaziernél még nagyobb a baj, ugyanis nála az is félő, hogy lábra tud-e még állni valaha. Jöttek már pozitív és negatív hírek is a műtétjét követően, szóval nem igazán tudjuk minek higgyünk, de reméljük a legjobbakat. Josh McCown kéztörése az ő szezonjára is pontot tett. A veterán irányító karrierje legjobb idényén van túl, nem csoda, hogy könnyekkel küszködve fogadta a hírt, hogy idő előtt be kell fejeznie az évet, ráadásul a korából fakadóan lehet nem is lesz már több dobása az NFL-ben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!