Connect with us

Beharangozó

Wild Card vasárnap

Tegnap végre elkezdődött a rájátszás és micsoda meccseken vagyunk túl! Több éves hagyományunkhoz híven idén is minden egyes meccsre két-két beharangozóval jövünk és hogy ne vegyük el a szűkös kiemelt helyeket a főoldalon, így megalkottuk ezt a cikket, ahol egybegyűjtjük a beharangozókat, a tippeket, a bold predictionst és itt lesz este kibeszélő is a meccsek előtt-alatt.

 

 

A rájátszás felvezetéseként ajánljuk egyrészt lentebb linkelt beharangozóinkat, másrészt a héten írt érdekesebb, nagyobb volumenű cikkeinket, ha lemaradtatok, ajánljuk pótlásukat. Díjaztuk az alapszakasz legjobbjait, egy All Pro csapatot is összeállítottunk, illetve megjósoltuk az előttünk álló szűk 1 hónap eseményeit is,azaz hogy mi fog történni a rájátszásban. Rávilágítottunk az AFC, illetve az NFC csapatainak leggyengébb pontjaira is. Ha pedig nem tudod, kinek szurkolj ebben a hónapban, akkor arra is adtunk pár tippet.

 

Buffalo Bills @ Jacksonville Jaguars

Beharangozó a Bills oldaláról

Beharangozó a Jaguars oldaláról

A Bills 1999 óta, a Jaguars 2007 óta nem ízlelte meg a rájátszás ízét. Taylor és Bortles is első rájátszás-meccsére készül és ha Goff tegnap eredményét kivesszük az egyenletből, akkor 2013 óta 1-10-es mérleggel állnak a QB-k életük első PO-meccsén. Az egyetlen győztes? Brock Osweiler, a szintén rájátszás-szűz Connor Cook ellen.

Carolina Panthers @ New Orleans Saints

Beharangozó a Panthers oldaláról

Beharangozó a  Saints oldaláról

Sokszor beszéltünk már erről a héten, de azok a csapatok, akik kétszer megvertek már egy másikat az alapszakaszban, 1970 óta 13-7-es mérleget tudnak felmutatni egy harmadik összecsapás során. A meccs egyik legérdekesebb pillanata az lenne, ha az aktív játékosok közt legtöbb sacket jegyző Julius Peppers zsákolni tudná Drew Breest, aki az aktív játékosok közt a legtöbb passzolt yarddal rendelkezik.

Bold predictions

balentin: A rájátszások során az egy mérkőzésen összesen elrúgott puntok rekordja 14, ezt a Houston Oilers és az Oakland Raiders hozta össze 1980-ban. A hétvégén ezt a rekordot adja majd át a múltnak a Jacksonville és a Buffalo, akik együtt legalább 15-ször fognak puntot végrehajtani.

chester: Lattimore először játszhat a Panthers ellen, amit két turnoverrel ünnepel meg és az egyiket vissza is hordja TD-re

renningan: A legtöbb sack rekordját egy PO-meccsen a patriotsos Willie McGinest tartja 4,5-lel egy 2006-os Jaguars elleni meccsről. Most ezt valamelyik Jaguars védő minimum beállítja.

rowi: Fournette 200+ scrimmage yard, amit college-ban többször is bőven túlteljesített, de az NFL-ben még csak meg sem közelített soha (184, 138 a két top teljesítménye).

leonidasz: A Bills a valaha volt ötödik legrosszabb pontaránnyal playoffba jutó csapat. A wild card kör alatt ők nyernek a legnagyobb pontaránnyal.

KGYM: Bortles a Bills ellen a 2000 óta legalább harmadik legrosszabb PO passer ratinget fogja hozni (azok közül, akik végigjátszották a meccsüket). Ez névlegesen azt jelenti, hogy egyenlő vagy rosszabb lesz a ratingje, mint 13.7.

katonadani: A rájátszások történetében egy meccsen 156 volt a legtöbb elkapott yard két ellentétes csapatban játszó futótól. Ezt 2012-ből Sproles és Gore, illetve a tavalyi Super Bowlról White és Freeman tartják. Most Kamara és McCaffrey megdöntik ezt.

 

Kibeszélő a mai meccsekhez itt lesz a kommentek között, egész nap várjuk a kérdéseiteket, a meccsek alatt pedig virtuálisan együtt nézhetjük a találkozókat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!