About the author

12 Comments

 1. 1

  Jarred

  Még egy apró érdekesség így a végére. Namath rengeteg játékfilmben vállalt szerepet, köztük az 1970-ben bemutatott “C.C. & Company” című filmben, ahol egyébként ő volt a főszereplő. Nos, a most mozikban futó “Volt egyszer egy Hollywoodban” van egy jelenet egy moziban, ahol a háttérben pont ennek a filmnek az előzetese megy, és pár pillanatig látni ott Namathet. Szóval ott majd érdemes lesz figyelni a hátteret.

 2. 2

  bjeela

  Nagyon érdekes amúgy a foci utáni élete is, alkoholizmussal, őrült bohémságokkal, csajozásokkal, etc, etc.

 3. 3

  kitalaltnev

  Megvan nekem is ez a jelenet! 😎
  Köszi Jarred! 🙏

 4. 4

  Zoltán Debreczeni

  Köszi Jarred!

  Ezekből simán elviselnék akár seasonben is heti egyet. Offseasonben meg…

  Más:

  Kedves gyerekek! Remélem figyeltétek a tanulságot. Egyrészt ne légy fasz ha csapatsportolsz. Másrészt a kar erő N-ed rangú faktor. Tehát kedves gyerekek válaszoljatok a kérdésre pirospontért: a scout bácsik és az újságíróbácsik miért tartják olyan fontosnak a karerőt, hogy mindig arról beszélnek?

 5. 5

  Megawatt Szvetozár

  A többi QB skillel ellentétben a karerő (és a futógyorsaság) egy alaptulajdonság, ami vagy van, vagy nincs. Egy NFL újoncon ebből a szempontból már nem sokat lehet javítani, hiszen amit lehetett, azt a college ligában már megtették. Tehát ha egy potenciális NFL QB nem rendelkezik Payton Manning agyával, de jól dob, akkor talán mondhatjuk, hogy a pszichikai skilleket majdcsak megszerzi, vagy legalább reszelünk rajta, de ha dobni sem bír, akkor megette a fene. Persze vannak, akik a nagy karerőt más skillekkel bőven pótolják (ahogy maga Manning vagy Brady is), de ők vannak kevesebben.

 6. 6

  KGVinny

  Nagyon kellemes ilyenek olvasni. Jöhet Marino…és a többiek.

 7. 8

  KGVinny

  Uah,wow, köszönöm szépen, sajnos nem olyan rég találtam rátok, de majd mazsolázok régebbi cikkekből.

 8. 9

  KGVinny

  Vannak még egyébként klasszik játékosokról ilyen iromány?

 9. 11

  KGVinny

  Köszönöm szépen. Csodás napom lesz :)

 10. 12

  Zoltán Debreczeni

  No igen. Mondhatjuk. De azt nem értem, hogy miért mondják? Előttem van a 2003-as QB challenge távdobása. Peyton és Tibi kB 65 yardot dobtak.utóbbi mondjuk nem talált a cél zónába, tehát egy kövér nulla volt a hivatalos eredménye. Ennél szignifikánsan több kell? Bárkitől?

  Megnéztem most 2015-öt amikor a szép nagydarab Újváros Kamilla divatikon és irányító MVP lett. KB 50-55 db 20+ és 6-10db 40+ játékot hozták össze: Kamilla, Stafford, Rodgers. Ennél szabad szemmel is láthatóan többet: Brees, Palmer, Bortles és persze Tibi. Nem annyira izompacsirták. (na jó esetleg Bleak)

  Persze ez csak egy kis minta. De a pontosság is kvantitatív mutató. Márpedig ott sokkal nagyobb szórások vannak. Mégis a kar erő van minden draft lapon az 1-2 helyen a skillek közt. Sosem értettem. Pedig kB a 40 yardos dashoz mérhető a fontossága.
  Rodgers vagy Mahomes sem ezek miatt lett sztár. Ahogy Tibi, Peyton, Brees, Ryan, Rivers pl ezek ellenére lett nagy játékos. Mintha kb úgy állnának hozzá, hogy “úgyse olvasnak a kis csírák. Megmondjuk mennyivel megy a Lola T, aztán játszanak csak az autóskártyával”

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team