Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Javonte Williams

Az idei futó class két húzónévról szólt, Travis Etienne-ről és Najee Harrisről, akik a Clemson és az Alabama üdvöskéiként könnyen vonták magukra a rivaldafényt. Az árnyékukban azonban szép lassan egyre nagyobb figyelmet kapott egy harmadik játékos is, aki szép lassan felcsúszott a boardokon és messziről indulva van egy kis esélye, hogy ő legyen az első kiválasztott running back idén. Ő Javonte Williams, a North Carolina futója.

Williams már egészen kicsi korától kezdve kiváló atlétának bizonyult, gyerekként linebackerként is játszott a futó poszt mellett, de a középiskolában az amerikai futball mellett síkfutóként is sikereket ért el. Azonban a fő célként végig az amerikai futball karrier lebegett a szeme előtt és itt is ragadt meg végzős korára. Jó atléta volt, de nem lehetett azt mondani, hogy ösztönösen kimagaslott volna a korosztályában. Az egyetemre jelentkezésénél például éppen, hogy befért a 100 legjobb futó közé a 94. helyen, ennek megfelelően nem is kapkodtak érte a nagy programok. Williams először a Yale felé kacsingatott, de végül a North Carolinához került. Valószínűleg nem bánta meg a döntését.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!