Connect with us

Hír

Egyelőre nem megy át Brady tulajdonrész-vásárlása a Raidersnél

Már jó ideje szó volt arról, hogy Tom Brady tulajdonrészt szeretne vásárolni a Las Vegas Raiders csapatából. Meg is egyezett Mark Davis tulajdonossal, azonban egyelőre úgy tűnik nem sikerül tető alá hozni az üzletet olyan módon, ami az NFL számára is megfelelő lenne. A Washington Post információi szerint ugyanis a tulajdonosok a jelenlegi megállapodást nem fogják ratifikálni az október 17-18-i meetingen.

A liga pénzügyi bizottságának azzal van baja, hogy Brady nagyon kedvezményes árat kapott Davistől. Pontos részletek nem derültek ki, de az ex-irányító 5-10 százalékos részesedést vásárolna, és állítólag közel 70%-os kedvezményt kapna a piaci árból. A kisebbségi tulajdonszerzések általában diszkontált áron történnek, de ez a 70% túl soknak tekinthető. Az NFL egyébként egyáltalán nem ellenzi, sőt támogatja Brady tulajdonszerzését, azonban nem ilyen áron. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy Brady és Davis meg tud-e állapodni egy mindenki számára megfelelő üzletben.

Ha az októberi meetingen nem ratifikálják a tulajdonosok az üzletet, akkor legközelebb december közepén lesz erre lehetőségük a következő meetingen. Már amennyiben addigra össze tud hozni Brady és Davis egy új megállapodást.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group