Connect with us

Hír

Nem halad Brees szerződéshosszabbítása

Drew Brees és a New Orleans Saints már három hónapja nem beszéltek egymással az irányító új szerződéséről. Így Brees továbbra is 30 milliót foglal el a fizetési sapkából, igaz, ez most már a szezonkezdet előtt annyira nem fontos, mint a szabadügynökpiac kezdetén lett volna. Az már inkább, hogy az irányító kijelentette, csak az első hétig hajlandó tárgyalni a hosszabbításról, ugyanis nem szeretné, hogy bármi elvonja a figyelmét szezon közben a játékról.

 

Nem tudom, miért nem haladnak a dolgok. A Saints tett egy ajánlatot márciusban, majd mi is tettünk egy ajánlatot röviddel ezután. Ám azt leszámítva, hogy Sean Payton mester megkért, hogy mondjak le a fizetésem egy részéről, hogy le tudja igazolni Josh Normant, nem sokat beszéltünk a szerződésemről.

 

drew-brees-122215-usnews-getty-ftr_3xrs9oc44muczpmyrg71kw73

 

A 37 éves Brees a franchise arca és messze a Saints legértékesebb és legjobb játékosa még mindig. Ha esetleg nem sikerülne vele hosszabbítani most (a 30 milliós idei fizetése miatt egy franchise tag alsó hangon 36 millióba fájna), akkor jövőre bárki ajánlatot tehet érte. Jelenleg persze nincs annyi irányítóhiányos csapat a ligában, mint azt az utóbbi időben megszokhattuk (Bridgewater, Carr, Bortles, Mariota és Winston is úgy néz ki, beválik), de a 49ers, Browns, Jets trió biztos érdeklődne sőt, akár a Bills, Redskins duó is tehetne ajánlatot, hisz Tyrod Taylor és Kirk Cousins is csak egyéves élő szerződéssel rendelkezik.

 

Brees nyilván nem a hosszútávú jövő, de a Bills vagy a Jets védelmével maga mögött még két-három évig bőven Super Bowlért küzdhetne. Ami lássuk be, annyira nem rossz dolog. Az utóbbi hat évben 4500 yard (háromszor 5000 yard) és 30 TD fölött passzolt, még mindig elit és a liga öt legjobb irányítója között van. A Saints helyében jobban meg lehetne becsülni, főleg úgy, hogy nincs potens kezdőjelölt mögötte.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group