Connect with us

Hír

Kendricks eltiltását mérsékelték, még idén visszatérhet!

Mint ismert, Myhcal Kendrickst bennfentes kereskedelem vádjával áll bíróság elé januárban, az NFL pedig korábban határozatlan időre el is tiltotta a Seahawks linebackerét. Ezt az eltiltást viszont most 8 mérkőzésre mérsékelte a liga, amibe természetesen a már eddig kiült három meccs is beleszámít.

 

 

Kendricks a 12. héten térhet vissza a Seahawkshoz és csatlakozhat a meetingekhez és edzésekhez, pályára viszont majd csak a 14. héten léphet, amikor hétfő esti rangadón játszanak a Vikings ellen. Érdekesség, hogy testvére a vikingek játékosa, így különösen pikáns lesz a visszatérés. Az eltiltás mérséklése azt jelenti, hogy négy alapszakasz-meccsen léphet még idén pályára a linebacker, illetve a rájátszásban is, amennyiben a Seahawks bejut – jelen állás szerint wild card helyen állnak.

 

Kendricks egyébként bűnösnek vallotta magát a bíróság előtt a vádak fényében. A maximálisan kiszabható büntetés 25 év börtön, viszont első elkövetőként és egyéb körülmények miatt a szövetségi iránymutatás 30-37 hónap, tehát megközelítőleg három év letöltendő vár az Eagles és a Browns korábbi linebackerének.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group