About the author

11 Comments

 1. 1

  BenKoyack

  Jó cikk, jó összefoglaló, visszafogott kritikákkal…persze legbelül mindenki tudja, hogy egy kalap szarok vagyunk/leszünk a következő szezonban is!

 2. 2

  katonadani

  én actually nem így gondolom, valamilyen szinten bounceback évet várok – azt még nem tudom, mennyire, azaz hogy PO is összejön-e vagy csak a környéke

 3. 3

  Debreceni József

  A PO-t a Colts/Texans leossza maguk között?

 4. 4

  pritek

  Tokeletesen egyet ertek egy lenyegtelen aprosagot leszamitva. Harry jobb elkapo szerintem mint Dickie Metcalf.
  Foles szerintem tok rendben lesz Flipperrel. Ha tenyleg akartak akkor gyorsan elejet kellett venni minden meglepetesnek. Akik fanyalognak, hogy Foles szar, azt meg ugy ahogy megertem, de aki azt mondja hogy jo ez de nem ennyiert, azt fel nem foghatom.
  A drafton meg a helyukben siman ramennek Hockensonra. Sokkal jobb WR talalhatnak kesobb, mint TE-t.

 5. 5

  Bélabá a csótány

  ” Értékelhető tight end nincs a csapatnál. Elkapó poszton van több fiatal tehetség, de jelenleg még egyikükre sem lehet támaszkodni. Fournette az én szememben nem egy top futó”
  https://uploads.disquscdn.com/images/f7ae1d20b5aec920325f1207e00ea613ec7f3673ded26433fa09079e079c14aa.jpg

 6. 6

  csak ezt ne

  Lesújtó a véleményem a Jaguarsról. A legnagyobb hiányérzet a HC már nagyon várható kirúgásának elmaradása miatt van. Egy ilyen év után. Sikerült visszazökkenni a nihilbe rendesen: 5-11, egy 10-6-os kis híján SB-al végződő szezon után. Borzalmas GM és HC tevékenység mellett sikerült ezt összehozni. Nyilván Bortles, meg Fournette volt a hibás…

  Nagyon sajnálom, hogy Foles idejött, azt gondolom semmivel sem lesz jobb vele a Jaguars, pedig máshol sokat segíthetne. A sorsolás nem ígérkezik könnyűnek, az 5-11 lesz idén is a realitás, és csoport utolsó hely ismét.

 7. 7

  d zoli

  Esélyes

 8. 8

  Arnold Patsenegger

  :D :D :D üdvözöl a pokol bár :D :D :D

 9. 9

  Kopi3.14

  A támadófal értékelés elég suta lett. Ha mindkét ember gáz, akkor a jobb oldal nem lyukas, hanem hiányzik vagy szar.

 10. 10

  BenKoyack

  Elejétől fogva mondtam, hogy fel kellett volna tradelni Haskins-ért, vagy Murray-ért plusz egy veterán QB, bagóért, és marad egy közel huszas a cap space-ben!Ehelyett hoztunk egy még szvsz mindig rizikós QB-t, pénzünk meg nem maradt…puff neki!

 11. 11

  ClayMatthews52

  Én ezt nem is értem, pár éve még az egyik legnagyobb cap space-szel rendelkeztek, de ilyen idióta módon költötték el, hogy semmit nem léptek előre, de nem maradt pénz sem.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team