Connect with us

Hír

O’Brien: Ez mind a terv része

Bill O’Brien elég sok kritikát kapott az elmúlt napokban, leginkább a Jadeveon Clowney- és a Laremy Tunsil trade-ek miatt. A Texans főedzője és de facto general managere viszont megvédte lépéseit és azt mondja, mind egy jól kitalált terv részei.

Ezek a lépések egy jól kigondolt terv részei és sokat dolgoztunk rajta. Ez a terv nem csak a 2019-es csapat erősítéséről szól, hanem több évre előre, lehetőséget és rugalmasságot adva nekünk a fontos játékosaink szerződésének hosszabbítására, miközben további tehetségeket tudunk szerezni és fejleszteni.

Értem, hogy most mindenki szét fogja szedni, hogy hogyan csináltuk és mit kaptunk cserébe, vagy mit adtunk a Seattle-nek. Összességében azt tettük, amit a legjobbnak éreztünk a csapatunk számára a jövőre való tekintettel. Szereztünk egy 2020-as harmadik körös picket és két nagyon sokoldalú játékost. Keményen játszanak, mindent beleadnak, kiváló személyiségek és úgy érezzük, azt tettük, ami a legjobb a csapatunknak.

Mind jobbak akarunk lenni. Igyekszünk a legjobb dolgokat megtenni a csapatunk érdekében. Ha agresszívnak akarjátok nevezni, hát legyen, ezt nem tudom befolyásolni. Azt viszont el tudom mondani, hogy sokat dolgoztunk ezen, sok meetingünk és beszélgetésünk volt ezzel kapcsolatban és pozitívan értékeljük a jelenlegi helyzetünket

– mondta O’Brien a riportereknek (via NFL.com).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group